Πτήση-θρίλερ Αθηνά Κεφαλλονιά : Λιποθυμίες Άδειασε καύσιμα κι έκανε αναγκαστική προσγείωση

82

Πτήση-θρίλερ Αθηνά Κεφαλονιά : Λιποθυμίες από επιβάτες, τρόμος στα ασυνόδευτα παιδιά. Ο Πιλότος προσπάθησε να προσεγγίσει και δεν κατάφερε να προσγειωθεί σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Άδειασε καύσιμα κι έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω τεχνικής βλάβης. Με την δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να το προσγειώσει το αεροπλάνο.

Στιγμές αγωνίας έζησαν, το βράδυ της Κυριακής, οι επιβάτες πτήσης από την Αθήνα για την Κεφαλονιά. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο επιβάτης στον η πτήση 260 γνωστής εταιρείας απογειώθηκε με πολύωρη καθυστέρηση από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” και περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο πιλότος ενημέρωσε ότι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών εξαιτίας μηχανικής βλάβης.Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 90 άτομα, έκανε δύο αποτυχημένες απόπειρες προσέγγισης, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, πριν καταφέρει τελικά να προσγειωθεί.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Ενώ ο αυτόπτης μάρτυρας καταγγέλει ότι δεν είχε καμία ενημέρωση .

 

 

nooz.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ