Π.Λαμπρινός”Ένα χρόνο μετά…ο κομμένος ελαιώνας του Άσσου έγινε ένας απέραντος σκουπιδότοπος-φωτό

109
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ…
Το τελευταίο διάστημα υποχρεώθηκα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους… Ανέβηκα λοιπόν @ κατέβηκα συνολικά 8 φορές..
Στις 4 από τις διαδρομές αυτές συνάντησα εμπρός μου ή διασταυρώθηκα γυρίζοντας, με τριαξονικά φορτηγά, που μετέφεραν μεγάλες ελιές κατάλληλα περιποιημένες για μεταφύτευση σε διάφορες περιοχές των Αθηνών όπως κατάλαβα…
Ξαναέρχεται μπροστά στα μάτια μου, η εικόνα των 250 ελαιόδεντρων, που κόπηκαν με εντολή του κου Δημάρχου και του τοποτηρητή Αντιδημάρχου της τοπικής ενότητας Άσσου- Λεχαίου για να εισπράξει ο Δήμος 3.750€ περίπου..
Επειδή η παράταξή μας πρώτη έφερε το θέμα αυτό στην επικαιρότητα , στο Δ.Σ που έγινε στις 22/6 /2020, πρέπει να μας πει κάποιος , γιατί ένα χρόνο μετά ( παρά κάτι μέρες) , η περιοχή αντί να γίνει Αθλητικό Κέντρο όπως μας ανέφεραν, (φυσικά κατόπιν εορτής), έγινε ένας Απέραντος Σκουπιδότοπος 12 στρεμμάτων..
Γιατί αντί να γίνει πρώτα η σχετική Μελέτη του έργου και όλες οι πρέπουσες ενέργειες ώστε να φτάσει το έργο αυτό μέχρι την δημοπράτηση, εσείς απφασίσατε @προχωρήσατε πρώτα στην εκχέρσωση του χώρου δημιουργώντας όπως ήδη ανέφερα ένα νέο σκουπιδότοπο από το πουθενά, για 3.750€.
ΕΥΧΟΜΑΙ κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο σας…
Υστερόγραφο..
α) φώτο 1 κορμοί από την
εκχέρσωση…
β) Φ 2 μεταφύτευση ελαίων
σε δήμο της Αθήνας…
γ) Φώτο 3 ο χώρος σήμερα
γεμίζει απορρίμματα..
δ) Μπορούσατε να δίνατε κι εσείς , αν είχε προγραμματιστεί σωστά τις ελιές για μεταφύτευση, περισσότερα χρήματα θα έμπαινα στα ταμεία του Δήμου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ