Π.Νίκας”Για τα ελλείμματα της “Πελοπόννησος Α.Ε.”υπάρχει έκθεση-καταπέλτης για κακοδιοίκηση παράνομες αναθέσεις….

114
Η πολιτική της διαρκούς υπονόμευσης (βοηθούσης και της απλής αναλογικής), με τη στρεψοδικία, ψευδοεπιχειρήματα, τη συκοφαντία και τις κραυγές στελεχών της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής ούτε πείθει, ούτε βοηθά το θεσμό, ούτε συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας!
➡️Σχετικά με κάποιες δηλώσεις στελεχών της πρώην Περιφερειακής Αρχής για το θέμα της αναπτυξιακής “Πελοπόννησος ΑΕ” θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής:
1️⃣ Για την πορεία και τα ελλείμματα της “Πελοπόννησος Α.Ε.”, υπάρχει η έκθεση – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ της Αρχής Διαφάνειας (πρώην Αρχή για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς), η οποία κοινοποιήθηκε και στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
2️⃣ Εκεί καταγράφονται τα ελλείμματα και η κακοδιοίκηση, με παράνομες αναθέσεις, κατατμήσεις, ελλείψεις στα παραδοτέα και πολλά άλλα περίεργα και εξοργιστικά. Τσιμουδιά όμως για την έκθεση της Αρχής Διαφάνειας και των ευρημάτων της.
🔹Επισημαίνω, ότι στην Αρχή Διαφάνειας στέλνονται από την Περιφέρεια και άλλες υποθέσεις, εξίσου σοβαρές.
3️⃣ Οι Ορκωτοί λογιστές (οι ίδιοι τα τελευταία χρόνια) ορίσθηκαν ομόφωνα και η έκθεση τους ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ (και από τον εκπρόσωπο της ΠΕΔ). Μετά εφευρέθηκαν οι “άμυνες”.
4️⃣ Οι αποφάσεις ψηφίζονται από τα συλλογικά όργανα που ορίζει ο Νόμος και η νομιμότητα των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων ή του Περιφερειάρχη, κρίνονται από ορισμένα από το Νόμο όργανα της Πολιτείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ