Π.Πιτσάκης”Ο θεσμός του Επιμελητηρίου είναι Προεδρικός…!!! ανίκανη η αντιπολίτευση”…

73

Φαύλη και ανίκανη η αντιπολίτευση Μουρίκη δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στα πλαίσια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου την Δευτέρα 05 Μαρτίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης έχει καθιερώσει μία φορά τον μήνα να παραχωρεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για τις δράσεις που πέρασαν αλλά και για αυτές που έρχονται.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Να σημειώσουμε την σημαντικότητα της διαχείρησης ενός προγράμματος αξίας 1.500.000 ευρώ που αφορά πάρα πολλές επιχειρήσεις του νομού. Δεν θα μείνουμε σε συναντήσεις με υπουργούς ή βουλευτές θεωρώντας πως εκτιμώντας την πολιτική κατάσταση της χώρας κανέναν δεν ενδιαφέρουν. Μέσα στις δράσεις του Επιμελητηρίου ο κ.Πιτσάκης αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο κάλεσμα της ΟΕΒΕ για τσίκνισμα στην Δημοτική Αγορά της πόλης.

Ο Πρόεδρος τόνισε πως συμμετείχαν μόνο αυτοί οι δύο φορείς και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και ολόκληρος ο Εμπορικός Σύλλογος απείχε. Σε ερώτησή μας αν καλέστηκε ο Εμπορικός Σύλλογος δεν πήραμε απάντηση και διερωτώμαι εγώ κ.Πρόεδρε που είμαι αδιάβαστη όπως αναφέρατε : Πως θα συμμετάσχει ένας φορέας που δεν έχει προσκληθεί;

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων έφτασαν στην οικοιοθελή αποχώρηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη από την στήριξη των συνδυασμών Πιτσάκη – Σπηλιωτακάρα και στην μη αυτοδυναμία πλέον της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Ο κύριος Πιτσάκης ήταν σίγουρος ότι θα περνάνε τα μεγάλα θέματα που έρχονται στα συμβούλια παρότι αυτή την στιγμή μετράει 10 συμβούλους όλους κι όλους. Δεν αναλύθηκε από τον ίδιο το πως και το γιατί και όπως καταλαβαίνετε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Πολύ γρήγορα η συζήτηση έφτασε στον Σωτήρη Μουρίκη λόγω της από κοινού επιστολής με τον Τάκη Λουζιώτη όπου έθιγαν την μη αυτοδυναμία του αλλά ζητούσαν και την παραίτησή του. Ο κ.Πιτσάκης αναφέρθηκε στον θεσμό του Επιμελητηρίου ότι είναι προεδρικός και όπως χαρακτηριστικά είπε “ Μπορεί να με πιάσει και καμιά τρέλα να κάνω εκλογές και τότε δεν θα βρουν ούτε το δικό τους”.

Σε ότι αφορά προσωπικά τον Σωτήρη Μουρίκη δήλωσε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους πως εκτελεί φαύλη και ανίκανη αντιπολίτευση και πως αν γινόταν ένστανση προεκλογικά δεν θα μπορούσε να κατέβει στις επιμελητηριακές εκλογές ως συνταξιούχος. Συγχωρήστε την αμάθειά μου κ.Πρόεδρε που δεν μπορώ να θυμάμαι τα πάντα που αφορούν το Επιμελητήριο αφού παρακολουθούμε και άλλες εξιλέξεις αλλά η ερώτηση που είχατε θέσει ήταν επίσημη και όχι προφορική και πήρατε επίσημη απάντηση πως ο Σωτήρης Μουρίκης μπορεί να συμμετέχει στις Επιμελητηριακές εκλογές.

Και αν θέλετε να βοηθήσετε αυτό το κράτος όπως είπατε και να μην εργάζονται οι συνταξιούχοι ξεκινήστε από το Επιμελητήριο και από τον κύριο Κοροβήλο που συνταξιοδοτήθηκε επί προεδρίας Νανόπουλου, συνέχισε να εργάζεται όμως κανονικά ως διευθυντής της Αναπτυξιακής και εκεί που περιμέναμε την κάθαρση εσείς τον κρατήσατε ακούνητο στην θέση του. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο μελετηρή την επομενη φορά, θα κλειδώνω τα κινητά μου και θα τα φυλακίζω για να έχω όλη την προσοχή μου στραμμένη σε εσάς και τις δηλώσεις σας…..

Με εκτίμηση
Σοφία Μπαλή

Εφημερίδα” Σήμερα”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ