Ραγδαίες εξελίξεις με την αγωγή που κατέθεσε ο τραγικός πατέρας κατά του ιδιοκτήτη των Jumbo

83

Μνήμες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πέρσι ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όταν η Porsche του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, όπου βρίσκονταν η γυναίκα και το παιδί του θα αναβιώσουν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στις δικαστικές αίθουσες θα εκδικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου εναντίον του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου Βακάκη και ιδιοκτήτη της μοιραίας Porsche, η οποία έκοψε με βίαιο τρόπο τη ζωή των μελών της οικογένειάς του.

 

Υπενθυμίζεται πως πριν από ένα χρόνο, ο γιος του επιχειρηματία, Γιώργος μαζί με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο, πήραν την Porsche για να πάνε στην Αράχωβα και να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Ο νεαρός είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε στον έλεγχο του αυτοκινήτου και αφού χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου μπήκε μέσα στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο οι δύο επιβάτες της Porsche, καθώς επίσης η σύζυγος και ο γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Παύλος.

 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ