ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ”ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΙΟΥ 2-0″

67

Την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής πετυχε η Κορινθος 06 νικώντας με το καθαρό σκορ 2-0 τον Κιθαιρωνα Καπαρελιου στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ. Η γηπεδούχος ομάδα είχε δύο πρόσωπα στο παιγνίδι αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετριοι κόντρα σε ένα αντίπαλο που δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Η υπερβολική ζέστη δυσκολεψε τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα το παιγνιδι να είναι κακό και μόνο η μεγαλη ευκαιρία του Παλιατσιου στο 18′ ξεσήκωσε τους θεατές του αγώνα.

Στο Β’ ημίχρονο σαν να πατησε κάποιος τον διακόπτη του αγώνα η ομάδα μας ήταν καταπληκτική με παιγνιδι που κανείς από τους θεατές του αγώνα δεν ήθελε να τελειώσει. Κλασικές ευκαιρίες  (16 τελικες για την Κόρινθο 06, έναντι τριών των φιλοξενουμενων ), με κορυφαίες του Παλιατσιου  ( 58′,63′, 73′), δοκάρι στο 75′ του ίδιου παίκτη  του Ραπτη ( στο 60′ και στο 78′ ) και το χαμένο τετ α τετ του Γεωργίου στο 67′.

Χάρμα ιδεσθαι λοιπόν για την Κόρινθο 06 που αφήνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ήρθε να παίξει αμυντικα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλιας και με αντεπιθεσεις να πετύχει κάποιο γκολ. Απείλησε τον Αθανασοπουλο μόνο με μακρινά σουτ  (51′ Μποβαλη, 64 ‘Αργυριου ), αλλά στο γήπεδο της θα είναι σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της ,όμως  στο παιγνίδι αυτό είναι τυχερή που επέστρεψε στην έδρα της μόνο με δύο γκολ παθητικό.

ΣΚΟΡΕΡ :Στο 56′ με κοντινή προβολή του Αγγελοπουλου το 1-0  και στο 83′ ο Ραπτης ανατραπηκε από τον Ευθυμίου και από την άσπρη βούλα ο παθών έγραψε το τελικό σκορ 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Καλη η διαιτησία του Σταμου και των βοηθών του από την ΕΠΣ Αθήνας. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Τσιριγωτης, Δημητρίου, Αγγελόπουλος  (68’Χουσελας ), Κατσουκης  (58’Σπετσι ), Παλιατσιος, Ραπτης  (89′ Κουινελης ), Γεωργίου  (87′ Μαγγινας ).

ΚΙΘΑΙΡΩΝ :Γερογιαννης, Νικολακοπουλος  (71’Σκουρτανιωτης ), Σεματς, Ευθυμίου, Τσελος, Τζανετος Ν. (56’Κουσουλος ), Αργυριου, Αποστολοπουλος,Μποβαλης  (53′ Μερκουρας), Πλαστουργος, Πατσιλης  (64’ Γκαρδιακος ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ