ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ “ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 0-3”

76

Άνετα και χωρίς να ιδρωσει η Κορινθος 06 περασε νικηφόρα και από το γήπεδο Βελου νικώντας την τοπική Ελλάδα με 3-0.

Ο προπονητής των φιλοξενουμενων Στ.Μπινιαρης ξεκίνησε το παιγνιδι με νέα πρόσωπα σε σχέση μέ την 11αδα του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΚ “Σπύρος Νικας “.Έτσι άφησε εκτός βασικής 11αδας τους Τζανετο, Μαυρελη, Αραπογλου και Λυγκο , (οι τρεις πρωτοι πέρασαν στο παιγνίδι ως αλλαγή ), για να πάρουν ανάσες από τα συνεχή παιγνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Χωρίς λοιπόν να πιάσει μεγάλη απόδοση η Κορινθος 06 πέτυχε αυτό που ήθελε, κόντρα στην νεανική ομάδα του Γιάννη Αναστασιαδη, πέτυχε τρία γκολ, είχε κεφαλιά του Μιμη Χρυσαφιδη στο οριζοντιο δοκαρι της εστιας του νεαρού αλλά ταλαντουχου τερματοφυλακα των γηπεδούχων Βαγγέλη Τριανταφυλλου στο 67′ και πληθώρα ευκαιριών να διευρυνουν το σκορ.

Στο 20′ ο Πέτρος Δημητριάδης με ωραία προβολή άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο 06, ενώ ο ίδιος παικτης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Βασου αποΤαλιο) διπλασιασε τα προσωπικά του γκολ και της ομάδας του 2-0.

Το τελικό 3- 0 πέτυχε στο 63′ με καταπληκτικο μακρινό σουτ ο Σάκης Τζανετος. Συμπερασματικα άνετη νίκη χωρίς μεγάλη απόδοση,αλλά αρκετό να εντυπωσιάσει δύο παλιές δόξες του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου του Παναγιώτη Κελεσιδη και του Αντρέα Μπονοβα. Μάλιστα ο παλαιμαχος διεθνής γκολκίπερ εκφραστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους τερματοφυλακες των δύο ομάδων, ιδιαίτερα για τον 17χρονο Τριανταφυλλο των γηπεδούχων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Πέτρος Ψυχογιος με βοηθούς Σανος & Ξενοπουλο  (πολύ καλοί και οι τρεις ).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΕΛΛΑΣ. Τριανταφυλλος, Μακροπουλος, Κορρο, Ταλιος, Νακος  (76′ Κακαβελακης ), Κουτρουμπανος, Αναστασιαδης, Μπιτζιος, Xheri  (46′ Καραχαλιος ), Ντερβισι, Αγγελόπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06. Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης(46′ Τζανετος ), Τριμπονιας  (67′ Τζανετης ), Λαζάρου, Οικονόμου, Σαντα  (33′ λ.τ.Αραπογλου ), Χατζησοφρωνιου  (56’Μαυρελης ), Χρυσαφιδης, Δημητριάδης, Βασος.

ΣΗΜ.1:Μπράβο και ξανά μανα μπράβο οι βραβεύσεις των διαιτητών του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ. Οι άνθρωποι προσφέρουν υπηρεσίες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ