ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ” ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 -ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 -1″

96

Συνέχισε τις υψηλές πτήσεις η αρμαδα του Μπινιαρη νικώντας στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ και τον Αγ.Γεώργιο με 4-1. Πολύ καλό παιγνιδι με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και ποιοτικά όπως το συνηθίζουν, στο γήπεδο και  στα πρώτα εφτά λεπτά είχαν  ήδη δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 8′ ο Τζανετος μετά την ωραία μπαλια του Χρυσαφιδη άνοιξε το σκορ 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ οταν ένα λεπτό αργότερα ο Ξυδης αφού τον  …έχασαν οι αμυντικοί της Κορινθου 06 ισοφάρισε σε 1-1 παρά την προσπάθεια του τερματοφυλακα της Κορινθου Σκουρτη. Από την ισοφαριση και μετά άρχισε το κρεσεντο των χαμένων ευκαιριών και το γκολ ήταν θέμα χρόνου κάτι που πέτυχε ο Μανωλης Λυγκος στο 27′ με ένα πολύ ωραίο σουτ και έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού 2-1,που ήταν και σκορ ημιχρόνου.Με την έναρξη του Β ‘ ημιχρόνου ο Τζανετος πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής όταν στο 50′ με φοβερο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πολύ καλό Καλογερη για το 3-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δεν κράτησαν δυνάμεις εν όψει του τελικού κυπέλλου ΕΠΣΚ “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ ” την προσεχή Τετάρτη στο Θωδειο Στάδιο και κυνηγησαν το γκολ χάνοντας σωρεια ευκαιριών για γκολ που δεν  …χάνονται. Έτσι φυσιολογικά ήρθε το 4-1 με τον Λυγκο στο 53′ που έμελλε να είναι το τελικό σκορ και μέχρι τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες ελεύθερες πια από οποιαδηποτε σκοπιμοτητα πρόσφεραν καλό ποδοσφαιρικό θέαμα αν και η διαφορά δυναμικοτητας ήταν φανερη μεταξύ των δύο ομαδων.

Καλή και αξιομαχη η ομάδα του Αι Γιώργη έβαλε και λίγο  …δύσκολα στο γκολ της ισοφαρισης με την Κόρινθο 06, αλλά τουλάχιστον στο παιγνίδι αυτό δεν είχε λύσεις από τον πάγκο αφού έλειπαν παίκτες που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ Μιχ. Καρσιωτης και οι ΒΟΗΘΟΙ του Γκοτσης  – Τριανταφυλλος ήταν αριστοι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Σκουρτης, Γκουριωτης,Φιλης, Μαγγινας  (72′ Οικονόμου ), Σαντα, Λαζάρου  (46′ Τριμπονιας ), Τζανετος, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Χρυσαφιδης  (46’Αραπογλου ), Λυγκος  (65′ Δημητριάδης ) .ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Καλογερης (85’Πανιλα), Sina, Στρουμπας, Βελεντζας,Μπουφης, Ασλανογλου, Ξυδης, Βαραβερης, Δόσης  (76’ λ.τ.Τσιλιγκιρης ), Παπαδόπουλος, Μπαρμπας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ