ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ -ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2017-18 Ο ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ!

112

ΠΕΛΟΠΑΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 1-1 κανονικός αγώνας και παράταση και το κύπελλο στο Κιατο, αφού οι ερυθρολευκοι νικησαν 5-3 την Κόρινθο 06 στη διαδικασία των πέναλτι!

Για τους τυπικά φιλοξενουμενους ήταν η δεύτερη συνεχόμενη φορά που έφτασαν στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ “ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ “στη πηγή και  …νερό δεν ηπιαν.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Μάλιστα ότι έγινε πέρσι στο γήπεδο Ζευγολατιου με αντίπαλο τον Ηρακλή Ξ. ,έγινε και στο Θωδειο, δηλαδή 1- 1 κανονικός αγώνας και παράταση και νικητής ο Ηρακλής στα πεναλντι. Το παιγνίδι δεν ήταν καλό, αλλά είχε δύναμη, πάθος και αγωνία χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αφού και ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε και στις δύο ομάδες να προσφέρουν ποιότητα και θέαμα  στους 1500 φιλάθλους που το παρακολοθησαν. Πάντως η Κορινθος ήταν λιγο καλύτερη στο Α’ ημίχρονο και την πρώτη καλή ευκαιρία την έκανε στο 10′ όταν ο Σάντα προ κενης εστιας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτο μετά την ωραία σεντρα-σουτ του Αραπογλου. Όμως μετά από δύο λεπτά οι μετέπειτα κυπελλουχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Μαυρελης ανετρεψε  τον Πραττο και ο παθών γράφει το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενουμενων και στο 23′ η εξυπνη εκτέλεση φάουλ του Αραπογλου αιφνιδιασε τον Ριζαι και τους αμυντικους του Πελοπα και ισοφαρισαν σε1-1.

Έτσι έληξε το ημίχρονο και στην επανάληψη ο Πετρόπουλος πάρα λίγο να γράψει το 2-1 αλλά το διαγώνιο σουτ που επεχειρησε έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Απάντηση στην ευκαιρία αυτή είχε η Κορινθος 06 στο 58′ όταν σε κορνερ του Αραπογλου ο Τριμπονιας με καρφωτη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα συριζα άουτ από το οριζοντιο δοκαρι του Ριζαι. Και φτάνουμε στη φάση του 77′ όταν ο Σάντα αφού του έγινε διπλό φάουλ από Κουρουμαλη και Μανιωτη παρόλα αυτά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ριζαι αλλά ο Νεοφυτιαδης ανακάλυψε επιθετικό φάουλ!!! ξεσηκωνοντας θυελλα διαμαρτυριων στους φιλαθλους και στους παικτες της Κορινθου.

Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και στο ημιωρο της παρατασης ο μοιραιος για την ομάδα του Μανώλης Λυγκος έχασε στο 111’φοβερή ευκαιρία να πετύχει γκολ, από αυτές που δεν χάνονται.

Στη διαδικασία των πεναλντι και οι πέντε παίκτες του Πελοπα ευστοχησαν, (Παπουτσης, Θεοδωροπουλος, Παινεσης, Πραττος & Παλογιαννιδης ).Από την Κόρινθο 06 ευστοχησαν οι Τζανετος, Δημητριάδης, Βασος, ενώ ο Λυγκος νικηθηκε από τον Ριζαι.

Μια παρατήρηση για τον Μανώλη Λυγκο.

Σε τελικό κυπέλλου το ζητούμενο είναι να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Στον τελικό του κυπέλλου με τον Πελοπα επέλεξε να σκοράρει με ένα πεναλντι που αν έμπαινε γκολ θα μιλαγαμε για την εκτέλεση της σεζόν.Πάντα καλοπροαιρετα για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθληματος.

Όμως …Σημειώνουμε ότι μετά την απώλεια του πέναλτι που στοίχισε το κύπελλο στην Κόρινθο 06 από τον Λυγκο όλοι οι συμπαίκτες του με πρώτο τον αρχηγο Βασίλη Φιλη συμπαρασταθηκαν στον συμπαίκτη τους αποδεικνυοντας πόσο ΟΜΑΔΑ είναι η Κορινθος 06.Συμπερασματικα ο Πελοπας επαιξε εξυπνα,έφερε το παιγνιδι στα μετρα του και στεφτηκε κυπελλουχος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Ο Νεοφυτιαδης όταν βρίσκει την Κόρινθο 06 παίζει μια “έξυπνη “διαιτησία σε βάρος της πάντα. Δεν είμαστε κακοπιστοι αλλά εκτός από τη φάση του 77′, στο χθεσινο παιγνιδι ενώ είναι έτοιμος από καλή θέση να σουταρει ο Δημητριάδης, σφυρίζει την λήξη της παρατασης 30” νωρίτερα αν και ο τέταρτος είχε δείξει και 1 λεπτό καθυστερησεων. Δεν μιλαμε βέβαια ότι φόρτωσε από νωρίς πολλές κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Κορινθου 06 με το  …παραμικρό.

ΒΟΗΘΟΙ :Καρακασης (…) .και Καλαρας.Τέταρτος Φραντζης.

ΠΕΛΟΠΑΣ  (Βάσ.Τζαλακωστας) Ριζαι, Τουμπανακης, Μιχαλοπουλος  (91′ Αναγνωστοπουλος),Κουρουμαλης, Μανιωτης, Παινεσης, Παπουτσης, Πετρόπουλος  (61′ Θεοδωροπουλος, Πραττος, Μπουκης, Παλογιαννης.   ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06  (Στ.Μπινιαρης )  Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, (115′ Οικονομου) Μαυρελης, Τριμπονιας Χατζησοφρωνιου, (105’Δημητριαδης) Αραπογλου, (86’Χρυσαφιδης ), Τζανετος, Σαντα  (99’Βασος ), Λυγκος,

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ