ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ 06 

93
Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για την Κόρινθο 06!
Σειρά είχε η ομάδα του Παναρκαδικου να ασελγησει στο πτώμα της ομάδας μας και να περάσει με το εμφαντικο για αυτή, αλλά πολύ βαρύ 5-0, για την γηπεδουχο, από το ΔΑΚ Κορίνθου. Το παιγνιδι δεν αντέχει κριτικής αφού το σκορ τα λέει όλα.
Τα προβλήματα γνωστά, η αδιαφορία γιαυτην την ομάδα μεγάλη και από παντού ,κάτι που δεν περιμέναμε την συγκεντρωση της περασμένης Παρασκευής για να το διαπιστώσαμε.
Ώρα μηδέν για την κορινθιακη ομάδα και με αυτή την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών δεν πάμε πουθενά. Έστω και την υστατη ώρα ας γίνει κάτι επί τέλους να ενισχυθεί η ομάδα. Διαφορετικά  …Αντίο Ζωή. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο, απλά για την ιστορία τα γκολ του Παναρκαδικου πέτυχαν οι Στρεμπας στο 41′, Λυμπεροπουλος Ν. στο 50′, Τρεσα στο 52′, και Γιουκουδης στο 60′ & 85′. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Τουρλουμουσης. ΒΟΗΘΟΙ :Κοτζαμανιδης -Σγουρακης  (ΕΠΣ Πειραιά ).
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Καρατζαογλου, Κωστοπουλος, Φιλης, Δημητρίου, Μαγγινας, Κουιμελης, Μπαμπαι  (68′ Κοκκινος ), Τσιριγωτης, Τσατσοπουλος, Κατσουκης  (88′ Βασιλας , Γεωργίου.
 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ :Ζαχαρης, Διαμαντοπουλος, Μπινιωρης, Στασινοπουλος, (64′ Καντιαγκα ), Καπετανακης, Στρεμπας, Τσιωλης  (74′ Δαυρος ), Γιουκουδης, Ν.Λυμπεροπουλος  (68’Δ.Λυμπεροπουλος ), Τρεσα, Μπαρδος  (56′ Αντωνοπουλος )
.Υ.Γ.Μας αρέσει που “επαληθευονται” οι μετά Χριστό προφητες …Και καλή χρονιά σε όλους! 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ