ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ -Παναγιώτης Κελεσίδης … ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου

98

Ένας θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσίασε το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθηκης Αγίων Θεόδωρων, το βιβλίο του “Το Λιοντάρι του Θρύλου “.  Πρόκειται για τον μεγάλο τερματοφυλακα του Ολυμπιακού, του Πασερραικου και της Εθνικής Ελλάδος Παναγιώτη Κελεσιδη.

Περισσότερα ΕΔΩ:

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πετριτσης, ο δήμαρχος Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδωρων Γιώργος Γκιωνης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. και πρόεδρος της ομάδας Αγίων Θεοδωρων Σπύρος Ραττης ( και Αντιδημαρχος ), ο δημοτικός σύμβουλος Παν. Πέτρου, οι προπονητές Γ. Τσουμανης , Μ. Μπισμπικης και Θ. Ασβεστας, ο Παρασκευας Δαρκαδακης, ο καθηγητής Γιάννης Κολλιας και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.  Την παρουσίαση του βιβλίου με την αυτοβιογραφια του αιλουρου Παναγιώτη Κελεσιδη έκανε ο παλαιμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Αντρέας Μπονοβας  (το  …μηχανάκι ), ο οποίος είναι και ο μάνατζερ του Παναγιώτη.

Στη συνέχεια αφού οι προαναφερθεντες είπαν πολλά για τον παλαιμαχο ποδοσφαιριστη, τον λόγο πήρε ο Κελεσιδης ο οποίος συγκινημενος αναφέρθηκε σε περιστατικά που σημάδεψαν την καριέρα του χωρίς βέβαια να λείψουν και τα πικαντικα της μεστης καριέρας του διεθνούς παλαιμαχου γκολκίπερ.

Η εκδήλωση τελείωσε με αφιερώσεις από την πλευρά του στο βιβλίο του, για το οποίο αναφέρθηκε ότι ηταν “κατάθεση ψυχής “όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ  (Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Δ. Δ. Αγ.Θεοδωρων ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ