ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ “ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 0-5”

103

Νικηφορο ήταν  το πέρασμα της Κορινθου 06 και από το γήπεδο Σοφικου “ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΣΗΣ” επί του φιλοτιμου Πανσολυγειακου με το ευρύ σκορ 5-0.

Το παιγνιδι έγινε κάτω από αντιξοες καιρικές συνθήκες με βροχή, δυνατό αέρα, ενώ τα πάντα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχαν καλυφθεί από πυκνή ομίχλη κάτι που έβαλε ερωτηματικο στον διαιτητή του αγώνα κ.Γεωργίου,για την τελεση η μη του αγώνα.

Όμως λίγα λεπτά πριν αποφασίσει ο διαιτητής αν θα ξεκινούσε το παιγνιδι η ατμόσφαιρα καθάρισε και παρά την βροχή που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε  …λίμνη το παιγνιδι άρχισε.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων και ο Αργύρης Αραπογλου με απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ και πλάγια άνοιξε το σκορ 1-0 για τους φιλοξενουμενους μόλις στο 5′.

Μετά ανέλαβε δράση ο επανακαμψας Μανώλης Λυγκος και στο 26′ και 33′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 υπέρ της αηττητης σε πρωτάθλημα και κύπελλο Κορινθου 06.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την αναπαυλα και αφού οι ποδοσφαιριστες των δύο ομάδων αλλαξαν φανέλες, μπήκαν στο β ‘ ημίχρονο χωρίς να αλλάξει κάτι αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα διευρυναν το σκορ στο 68′ & στο 78′ με τον Σάκη Τζανετο κλείνοντας έτσι το σκορ σε 5-0 υπέρ της ομάδας του αφού στο 75′ ο Τζανι με ωραίο σουτ δεν κατάφερε την μείωση του σκορ διότι η μπάλα τρανταξε το οριζοντιο δοκαρι του Σκουρτη.

Άνετη νίκη για την ομάδα του Μπινιαρη που οι παίκτες της χορευαν μέσα στη βροχή, κόντρα σε μια αξιομαχη και φιλοτιμη ομάδα που θα  …ψάξει αλλού να πάρει νίκες και βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ο Γεωργίου πολύ καλός όπως και οι βοηθοί του Σανος -Φιλης.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :  ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ :Παπαγιαννης, Τσιμος, Σ.Ρωτιδης, Ε.Οικονόμου. Ζεφι, Κουτρας Β.,Chetan, Τζανι, Κουτρας Β.Α.,Σιαμας, Πετρου, Γ.Καραγκούνης. Έπαιξαν και οι Τοpi, Καρβουνης, Μπανος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Λαζάρου Τριμπονιας  (75′ Μαυρελης ), Βασος, Λυγκος  (58’ Χρυσαφιδης ), Τζανετος, Αραπογλου, (58’Δημητριάδης ), Χατζησοφρωνιου .  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ