ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 

87

ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ο6-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ  1-0.

Μεγάλης βαθμολογικης σημασίας και όχι μόνο πέτυχε η ομάδα μας, η οποία νίκησε την αξιομαχη ομάδα του Αχαρναικου.

Πολύ καλό παιγνιδι με τη μπάλα πάνω κάτω, ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο στο οποίο η γηπεδούχοι έδωσαν γήπεδο στους φιλοξενουμενους, προκειμένου να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0,χωρίς όμως να κινδυνεύουν ιδιαίτερα από τους παίκτες του Αχαρναικου .

Η Κορινθος 06 μπήκε πολυ δυνατα στο παιγνιδι και ηταν καλυτερη σε ολο το Α’ημίχρονο  με κλασικες ευκαριες για γκολ και θα μπορούσε να καθαρίσει άνετα το ματς από το ημίχρονο όπου χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από τους επιθετικους μας, κυριως απο Αγγελόπουλο, Γεωργίου , οπως και στο Β’ημίχρονο τουλάχιστον μέχρι το 75′ με λίγη προσοχή η τύχη αν θέλετε το σκορ θα είχε ανέβει στα 5 με 6 γκολ. Στον αντίποδα δύο κλασικές ευκαιρίες για τους φιλοξενουμενους,στο 27′(Σαρηγιαννης ) και στο 55′  (Τσεβας ).

Σημασία έχει ότι το πρόβλημα με τις χαμένες ευκαιρίες δεν στοίχισε και έτσι η Κορινθος 06 έφτασε τους 13 βαθμούς και άφησε πίσω της με 10 τον μέχρι πριν το παιγνιδι ισοβαθμο της Αχαρναικο.

Το μοναδικό και νικητήριο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Ραπτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 40′. Την εσχατη των ποινων την κέρδισε ο ίδιος όταν ανατραπηκε από τον Μεγαλοοικονομου. Επισημαινουμε για μια ακόμη φορά το πάθος και την ψυχική δύναμη των παικτών της ομάδας μας, που τα έδωσαν όλα προκειμένου να πάρουν την νίκη στο παιγνίδι αυτό.  Πολύ καλή η διαιτησία του Κοκκορη και των βοηθών του. ( Παπαγεωργίου -Λουκάς ).ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

(ΜΠ.ΠΑΤΡΑΣ ). Μάνος, Κωστοπουλος, Φιλης, Ντερτιλης, Δημητρίου, Κουινελης  (75’Τσατσοπουλος ), Αγγελόπουλος (84′ Παπανικολάου ), Τσιριγωτης, Ραπτης, Κατσουκης  ( 69’Μαγγινας ), Γεωργίου  (90′ Βασιλας ).

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ  ( ΝΤ.ΜΠΑΤΙΣΤΑ). Γκιμουσης, Paterni (78′ Ampara ), Μεγαλοοικονομου, Τασιουλης, Δουμουρας, Κυριακίδης, Κιρτζιαλιδης, Σαρηγιαννης  (46’Σχουλλης ), Τσεβας, Πλαβουκος, Ferri.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ