ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ- ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ…ΑΟ ΑΡΤΑΚΗ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 2-1

88

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα μας από την Αρτακη. Οι γηπεδούχοι στο Α’ ημίχρονο ήταν καλύτεροι και προηγηθηκαν σε μια ανυποπτη φάση στο 33′ όταν ο Τσιριγωτης ανέτρεψε τον Τσιγκα σε μια φάση που θα μπορούσε να αποφύγει.

Το πεναλντι εκτέλεσε ευστοχα ο Βετζυρτζογλου για το 1-0. Δεν αντέδρασε η Κορινθος μέχρι την λήξη του Α ‘ ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο γκολ σε δύο περιπτώσεις αλλά αντέδρασε σωστά ο Αθανασοπουλος. Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορροπησαν το παιγνιδι πιεσαν για την ισοφαριση την οποία πέτυχαν στο 67′ όταν ο Γεωργίου σουταρε δυνατά, απεκρουσε ασθενως ο Ναυροτζιδης και ο καιροφυλακτων Αγγελόπουλος με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα 1- 1. Καταχειροκροτηθηκε από τους γηπεδούχους φιλάθλους η κίνηση του Μάριου ο οποίος μάζεψε όλους τους συμπαίκτες του να πανηγυρισουν όλοι μαζί την ισοφαριση.

Και εκεί που το παιγνιδι σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού πήγαινε προς την ισοπαλία, ένα λάθος από δεξιά των αμυντικων της Κορινθου 06, έδωσε την δυνατότητα στον νεοεισελθοντα Λειβαδιτη να κάνει τη σέντρα και ο πρώην παίκτης του ΑΟ Λουτράκι Χατζησταμου να πετύχει στο 75′ το 2-1 που ήταν αρκετό να δώσει την νίκη στην ομάδα της Αρτάκης.

Τρομερή ευκαιρία χάθηκε για την ομάδα μας στο 94′ όταν ο Φίλης εκτέλεσε φάουλ και ο γκολκηπερ Αθανασοπουλος που είχε προωθηθει στα καρέ των γηπεδούχων έπιασε φοβερή κεφαλιά -ψαράκι αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφυλακα.

Εκτός συγκλονιστικου απροόπτου ο Χρήστος Καρσιωτης θα είναι ο νέος προπονητής της Κορινθου 06. Ο Καρσιωτης μάλιστα καθησε και στο παγκο της ομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Σταμος  (Παπαδόπουλος -Όντος ), χωρίς προβλήματα. Όλοι από ΕΠΣ Αθήνας. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:ΑΟ ΑΡΤΑΚΗ, Ναυροτζιδης, Καραλης, Καραμπας, Χατζησταμου, Μπελιτσας, Ντελεκος, Παπαδάκης (69′ Λειβαδιτης ), Σπανος  (62′ Πατεριτσας ), Τσιγκας, Βετζυρτζογλου  (92′ Κνεζεβιτς ) ,Μαυροπουλος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Αθανασοπουλος, Κωστοπουλος, Φιλης, Δημητρίου, Ντερτιλης, Μαγγινας, (46 ‘ Κουινελης ), Αγγελόπουλος  (85′ Παπανικολάου ), Τσιριγωτης  (77’ Τσατσοπουλος ), Γεωργίου, Ραπτης, Κατσουκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ