ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ-Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για την “Κόρινθο 06”

114

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ -ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006   0-2

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για την Κόρινθο 06 που νίκησε την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος μόνο με 2-0 και προκρίθηκε στην Γ’φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Το παιγνίδι αυτό δεν θύμιζε σε τίποτα τις παιγνιδαρες των τελευταίων ετών σε κύπελλο και πρωτάθλημα αφού η ιστορική ομάδα του ΠΑΣ ήταν αδύνατη σε όλους τους τομείς. Αν δε, δεν υπήρχε ο Κασκανταμης κάτω από τα γκολποστ των γηπεδούχων και οι παίκτες των φιλοξενουμένων ήταν στοιχειωδώς εύστοχοι, τότε ίσως είχαμε υπερδιπλάσιο σκορ από το 2-0.

Οι νικητές έχουν ρεπό αυτή την Κυριακή για το πρωτάθλημα και είναι πρώτης τάξης ευκαιρία ο Τζαναβαρας να δουλέψει με τους παίκτες του στο τελείωμα των φάσεων, διότι στο πρωτάθλημα στοιχίζουν σε βαθμούς οι πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Επισης οι τραυματίες Τσιριγώτης, Παλιατσιος, Ράπτης, και οι τρεις που έγιναν αναγκαστικά αλλαγή (Γκουριωτης, Γεωργίου. Αγγελόπουλος ) ,το ρεπό δίνει την ευκαιρία για την  αποθεραπεία τους ούτως ώστε στο ματς με τον Αιολικό να παρουσιαστεί η ομάδα πλήρης .

Όσο για τον ΠΑΣ Κόρινθος πρέπει να ενισχυθεί πολύ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να βρει τον δρόμο της και να κοιτάξει πιο ψηλά. Μονόλογος λοιπόν των φιλοξενουμένων που πέτυχαν δύο πανέμορφα γκολ τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση.

Το 0-1 στο 42′ ο Μάριος Αγγελόπουλος και στο 50′ ο Γεωργίου το 0-2.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ στο 89′ αλλά ο αρχηγός της ομάδας Κοτσελας νικήθηκε από τον Μάνο που απέκρουσε το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ρούσσος αφού η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού  των  φιλοξενουμένων .

Στα αξιοσημείωτα του ματς η αργοπορημένη έλευση στο γήπεδο Συνοικισμού του γιατρού του αγώνα με αποτέλεσμα ο διαιτητής  Ρούσσος  (Τριανταφυλλος -Μοντζελης Δ.) να σφυριξει την έναρξη του αγώνα με καθυστέρηση 18 λεπτών.

Ο Παναγιώτης Τζαναβαρας χρησιμοποίησε τους :Μάνο, Κωστοπουλο, Ντερτιλη, Δημητρίου, Μαγγινα, Φιλη, Σπετσι, Γεωργίου  (λτ 75′ Βαρδακας ), Γκουριωτη  (λτ 34′ Παπανικολάου ), Αγγελόπουλο (λτ 73′ Κουινελης ), Κατσουκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ