Ρουκέτα … Αγγελή: Φόνος ο θάνατος Μαυρίκου, ενδεχομένως σχετίζεται με την υπόθεση Novartis!

91

Μια ακόμα αποκάλυψη – βόμβα επεφύλασσε για την τρίτη και τελευταία (;) μέρα της καταθεσής του στην Προανακριτική ο Αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής! Πιο συγκεκριμένα φέρεται να είπε «συζητούσαμε οι Εισαγγελείς για τους δύο φόνους που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση Novartis. Του Μαυρίκου και ενός άλλου, του επονομαζόμενου «ντελιβερά».

Παράλληλα σήμερα φάνηκε να κάνει ένα βήμα πίσω σχετικά με όσα ειχε δηλώσει χτες στην Προανακριτική για το περιεχόμενο συνάντησης του τότε Υπ Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή με τον αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Πάϊατ για την υπόθεση Νovartis. Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση του προέδρου της Επιτροπής φέρεται να απάντησε ως εξής:

Μπούγας: Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ο κ. Κοντονής σε συνέντευξή του σήμερα στην ιστοσελίδα enikos διαψεύδει το διάλογο που μας είπατε ότι έγινε μεταξύ του ιδίου και του αμερικανού πρέσβη κ. Πάιατ. Τι έχετε να πείτε γι’αυτό;

Αγγελής: Αν ο πράκτορας του FBI στην Αθήνα μου τα μετέφερε ψευδώς τότε και εγώ σας μετέφερα ψευδώς το διάλογο αυτό.

ΑυγέρηΚαταλαβαίνετε κ. Αγγελή ότι με την επιπολαιότητά σας μπορείτε να δημιουργήσετε μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο; Είναι δυνατόν να μεταφέρετε το διάλογο ενός Έλληνα Υπουργού και ενός Αμερικανού Πρέσβη χωρίς να γνωρίζετε αν αυτός είναι αληθινός;
Αγγελής: Καμία απάντηση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες (newpost.gr) ο κ Αγγελής σήμερα φερεται να κατέθεσε στην επιτροπή έγγραφο-απάντηση του FBI σε ερώτηση για τυχόν χρηματισμό γιατρών, πολιτικών κλπ, στο οποίο όμως αναφέρονται στοιχεία μόνο για γιατρούς. Υπενθυμίζεται ότι και χθες στην κατάθεσή του, είχε διαβάσει έγγραφο του FBI, στο οποίο αναφερόταν πως δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικών στην υπόθεση, αλλά μόνο γιατρών. Παράλληλα όμως είχε επιβεβαιώσει οτι στην συνάντηση των Ελληνων Εισαγγελέων στην Βιέννη με το FBI οι Αμερικανοί τους ειχαν δωσει την πληροφορία για λογαριασμό-τροφοδότη στην Ελβετία υιού Έλληνα πολιτικού που σπούδαζε στο εξωτερικό, τον οποιο ο ίδιος είχε κατονομάσει στην καταθεσή του στους Εισαγγελείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ