Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 0 – 3 Εμφάνιση πρωταθλητή και τετράδα στο Roland Garros

90

Συγχαρητήρια Στέφανε!!Περήφανη όλη η Ελλάδα για σένα!!

O φανταστικός Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 7-5, 6-2, 6-3 τον Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό στο Roland Garros.

Με εμφάνιση πρωταθλητή ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες στον Αντρέι Ρούμπλεφ στον προημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους “4” στο Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-5, 6-2, 6-3 του Αντρέι Ρούμπλεφ και θα παίξει την Παρασκευή στον προημιτελικό κόντρα στον νικητή του αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. 

Ο Έλληνας τενίστας ήταν φανταστικός μετά από το 5-3 του 1ου σετ και ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοση του έφτασε σε μια τεράστια νίκη απέναντι σ’ ένα σπουδαίο παίκτη ο οποίος είχε 2-1 νίκες κόντρα στον Στέφανο. 

Αυτός είναι ο 2ος ημιτελικός καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά σε Grand Slam αφού το 2019 είχε παίξει στον ημιτελικό του Australian Open με τον Ράφα Ναδάλ.

 Με την πρόκριση στον ημιτελικό ο Έλληνας τενίστας επιστρέφει στο Νο5 του κόσμου και εάν κατακτήσει το τουρνουά θα είναι για πρώτη φορά στο Νο4. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το live του αγώνα.

Ανατροπή με ψυχή! 

Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς κάνει … πρεμιέρα με love service game (1-0) αλλά ο Ρούμπλεφ θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 3ο γκέιμ, ο Τσιτσιπάς θα σβήσει 2 μπρέικ πόιντ και θα προηγηθεί με 2-1.

Ο Ρούμπλεφ με μπρέικ θα ανατρέψει το παιχνίδι για το 3-2 και με το σερβίς του θα φτάσει στο 4-2. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιδρά και μειώνει σε 4-3 αλλά ο Αντρέι Ρούμπλεφ με love service game θα πάει στο 5-3. 

Στο 10ο γκέιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φτάσει σε διπλό μπρέικ πόιντ και με την πρώτη θα κάνει μπρέικ (5-5)! Από το 3-5 θα προηγηθεί με 6-5 ο Έλληνας τενίστας και με μπρέικ σε 48′ θα “γράψει” το 7-5! 

Περίπατος στο 2ο σετ! 

Στο 2ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προηγηθεί με 2-1 και με μπρέικ θα φτάσει στο 4-2! Με love service game ο Έλληνας τενίστας θα φτάσει στο 5-2 και με μπρέικ θα φτάσει στο 6-2!

Μετά από το 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έχει 21 winners, 13 αβίαστα και το σπουδαίο 4/5 στα μπρέικ πόιντ. Ο Ρούμπλεφ από την άλλη έχει 16-14 και μόλις 1/3 μπρέικ πόιντ. 

Τον έσβησε! 

Με μπρέικ στο 4ο γκέιμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα φτάσει στο 3-1 στο 3ο σετ.

To 4-1 είναι για τον Έλληνα τενίστα ο οποίος θα δει τον Ρώσο να του σβήνει μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ (4-2). Ο Ρούμπλεφ σβήνει  ματς πόιντ στο 8ο γκέιμ και θα μειώσει σε 5-3 και ο Τσιτσιπάς θα τελειώσει το παιχνίδι στο 6-3. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ