«Σαράφης»: Η Novartis πλήρωνε τα «Παραπολιτικά» για να στηρίζουν τον Αδωνη

67

Εντονος και καταγγελτικός ήταν ο προστατευόμενος μάρτυρας «Σαράφης» ο οποίος επιβεβαίωσε πλήρως τις καταθέσεις του για χρηματισμούς γιατρών, πολιτικών και κρατικών λειτουργών παρά τα όσα περί του αντιθέτου διέρρευσαν από την πλευρά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ.

Πολύ μεγάλη σημασία έχουν όσα είπε ο προστατευόμενος μάρτυρας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η Novartis, δήλωσε ο μάρτυρας, διαθέτει μια σειρά στρατευμένων ΜΜΕ τότε αλλά και σήμερα τα οποία δρουν συνεχώς για το συμφέρον της εταιρείας. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο «Πρώτο Θέμα» και στην ιστοσελίδα «zoogla.gr» τα οποία παίζουν και τότε και τώρα αυτόν τον ρόλο.

Όταν μάλιστα ένας από του βουλευτές της αντιπροσωπίας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ρώτησε αν ο Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να είναι κάποιος από αυτούς που παίζουν αυτό τον ρόλο ο «Σαράφης» είπε «φυσικά και είναι» δίνοντας μάλιστα ως παράδειγμα το τι έγραφε πριν ο Τριανταφυλλόπουλος αποκτήσει σχέσεις με τη Novartis και όταν απέκτησε σχέσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε γράψει πως το εμβόλιο για τον H1N1 είχε προκαλέσει πάρκινσον σε ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια άλλαξε στάση όταν ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Φρουζή και μπήκε στο πρόγραμμα στρατευμένης στήριξης της εταιρείας.

Αναφορές ο προστατευόμενος μάρτυρας έκανε και για την εφημερίδα «Παραπολιτικά» λέγοντας ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Φρουζή να πληρώνει ΜΜΕ για να τον στηρίζουν, κάτι το οποίο γινόταν για επικοινωνιακή εξυπηρέτηση του βουλευτή της ΝΔ. Δήλωσε επίσης ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης εξυπηρετούσε πλήρως τις επιλογές Novartis στο Harvand Project.

Ο «Σαράφης» αναφέρθηκε επίσης στον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα Νίκο Μανιαδάκη με τον χαρακτηρισμό «βαλιτσάκιας» δίνοντάς τον ως τον άνθρωπο που πραγματοποιούσε τις πληρωμές του τότε ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ