Σε αναστολή 61 εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου – Τι λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου

118

Το ενδιαφέρον είναι ότι μεγάλος αριθμός των υπό αναστολή εργαζομένων έχει δηλώσει άδεια ασθενείας κάτι που σημαίνει πως δεν θα τους παραδοθεί το έγγραφο μέχρι να αναρρώσουν, αλλά δεν θα μπορούν και να εργαστούν.

Εικάζεται πως πρόκειται για εργαζόμενους που περιμένουν να δουν αν η κυβέρνηση όντως θα επιβεβαιώσει την σκληρή γραμμή, οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα εμβολιαστούν.

Ένα δεύτερο στοιχείο που προκύπτει από την αξιολόγηση του προσωπικού που δεν θέλει να εμβολιαστεί είναι πως 13-15 άτομα είναι εργαζόμενοι και εργαζόμενες στην καθαριότητα! Τούτου δοθέντος, η διοίκηση του Νοσοκομείου προσανατολίζεται να προσλάβει ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης μίλησε αποκλειστικά στο korinthia.net.gr και εξήγησε πως θα κυλήσει από εδώ και πέρα η διαχείριση του νοσοκομείου:

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα ο κ. Καρπούζης εμφανίστηκε καθησυχαστικός, υποστηρίζοντας πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Τέλος, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή ο κ. Καρπούζης την περιέγραψε ως δύσκολη καθώς είναι γεμάτη και η Covid κλινική και η Covid ΜΕΘ. «Ελπίζω να μην χρειαστεί να ανοίξουμε και δεύτερη Covid Κλινική γιατί αυτό θα έχει περαιτέρω επιπτώσεις στην λειτουργία του Νοσοκομείου», κατέληξε.

Πηγή: korinthia.net.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ