Σε νεκροταφείο της Κορίνθου αναζητά η αστυνομία το κρησφύγετο του δολοφόνου της Δώρας

111

Στο δεύτερο νεκροταφείου Κορίνθου εργαζόταν περιστασιακά ο καθ’ ομολογίας δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων του νεκροταφείου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Σόμπολος, εργαζόμενοι στο νεκροταφείο και άνθρωποι που πηγαίνουν σε αυτό για να φροντίσουν τους τάφους δικών τους ανθρώπων, αναγνώρισαν τον 58χρονο από φωτογραφίες του στην τηλεόραση και είπαν ότι τον είχαν δει να εργάζεται, να καθαρίζει και να βάφει στο νεκροταφείο πριν τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

«Δυο τρεις φορές τον έχω δει, όχι παραπάνω πριν μπει φυλακή. Δούλευε εδώ στο νεκροταφείο, καθάριζε, έβαφε τοίχους», είπε μια γυναίκα στην κάμερα της εκπομπής.

Η αστυνομία εξετάζει μάλιστα την πληροφορία μετά τη δολοφονία της Δώρας ο 58χρονος να πήγε και να κρύφτηκε στο συγκεκριμένο νεκροταφείο, σε ένα αποθηκάκι που βρίσκεται μέσα στο χώρο αυτό.

Αν επαληθευτεί η πληροφορία αυτή δείχνει ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος γνώριζε το αποτέλεσμα της πράξης του και θέλησε να κρυφτεί και δεύτερον αν είχε συνεργούς που του ανέθεσαν ένα συμβόλαιο θανάτου εκείνοι θα του είχαν εξασφαλίσει και κρησφύγετο.

star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ