Σκάνδαλο μεγατόνων: Μοίρασαν εκατομμύρια ακόμα και σε site που δεν τα ξέρει η “μάνα”τους

222

Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση με το δημόσιο χρήμα που μοιράστηκε σε δήθεν μέσα μαζικής ενημέρωσης με πρόσχημα τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο με βαθύτατα ανήθικο πρόσημο,

αφού η τραγωδία της πανδημίας χρησιμοποιήθηκε για να αδειάσουν τα δημόσια ταμεία προς όφελος κάποιον τους οποίους τώρα καλείται να αποκαλύψει η ελληνική δικαιοσύνη.

Αλλά υπάρχουν και οι εξόφθαλμα παράνομες πράξεις. Όπως η διαρροή κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδες που δεν βρίσκονται στο μητρώο, άρα απαγορεύεται διά νόμου να πάρουν έστω και 1 € κρατικό χρήμα (φωτό).

Όπως επίσης, σε ιστοσελίδες εικονικές που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να προκύπτουν αδικήματα που δεν παραγράφονται από τυχόν διπλές εκλογές.

Ήδη μέσα μαζικής ενημέρωσης που ενώ πληρούνταν όλες τις προϋποθέσεις έμειναν πραξικοπηματικά εκτός διαφημίσεις, κινούνται νομικά και η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Και όμως ο άνθρωπος του οποίου το media shop ανέλαβε να μοιράσει τα εκατομμύρια ευρώ της καμπάνιας της κυβέρνησης για τον κορονοϊό ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, δεν γνωρίζει γιατί το έκανε.

Ο λόγος για τον Μιχάλη ΓκάλγκοCEO της Initiative που σε επίσημη τηλεφωνική επικοινωνία με το documentonews.gr, δήλωσε ότι δεν ήξερε εκείνη στιγμή να μας απαντήσει για ποιόν λόγο έδωσε χρήματα στο παντελώς άγνωστο blog συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτηprotieidisinews.blogspot.com που είχε όλο και όλο περιεχόμενο το banner της καμπάνιας και μια είδηση για τον κορονοιό.

«Αυτή τη στιγμή δεν το έχω υπόψη μου, θα το εξετάσω και θα σας πω», απάντησε ο κ. Γκάλγκος ενώ μας είπε ότι του απευθύνουμε ερωτήσεις τις οποίες δεν μπορεί να μας απαντήσει.

Όταν τον ρωτήσαμε το γιατί, επικαλέστηκε ένα «σύμφωνο εμπιστευτικότητας» που «υπογράφει η εταιρεία με κάθε πελάτη». Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή, με την ελληνική κυβέρνηση. Αρνήθηκε να συνεχίσει να μιλάει μαζί μας και να απαντήσει και σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που προσπαθούσαμε να του θέσουμε για την καμπάνια και τον τρόπο με τον οποίον επέλεξαν τα ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ