Σοκάρει η Αποκάλυψη του Συζύγου της 55χρονης που «Χαράκωνε» Μωρά «Πριν ένα Χρόνο η Γυναίκα μου..» Εξαγριωμένοι οι Γείτονες

73

Την πόρτα του τριμελούς αυτοφώρου θα περάσει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να δικαστεί, η γυναίκα που συνελήφθη ως ύποπτη για την επίθεση σε βρέφη μέσα σε εμπορικό κέντρο.

Η 55χρονη, η οποία συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας του εμπορικού κέντρου και αστυνομικούς του Τμήματος Αγίου Δημητρίου, το απόγευμα της Τετάρτης, έκλαιγε και ζητούσε να δικαστεί χωρίς δικηγόρο, όταν της ανακοίνωσαν ότι θα βρεθεί την Παρασκευή στο αυτόφωρο. Η ίδια θα παραμείνει έως τότε κρατούμενη.

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά» είπε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

Η γυναίκα προέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς, πριν αυτοί την μεταφέρουν στο Τμήμα Αγίου Δημητρίου, όπου κλήθηκαν και την αναγνώρισαν τρεις γονείς ως πρόσωπο που πλησίασε αυτούς και τα παιδιά τους, δεν την κατονόμασαν όμως ως υπαίτια των επιθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της φέρεται να είπε ότι η γυναίκα του έχει χάσει τον πατέρα της πριν ένα χρόνο και από τότε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.. Eίναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να χαρακώσει παιδιά, πιθανότατα με τα νύχια της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι γείτονες της 54χρονης γυναίκας στα Άνω Λιόσια, κάνουν λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφεραν ότι βρίζει χυδαία μητέρες ανηλίκων και πετάει πέτρες. «Δεν μπορούμε να ζήσουμε με ηρεμία», κατήγγειλαν.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ