Σοκάρουν οι ομολογίες των δολοφόνων της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

71

Στα χέρια της αστυνομίας οι δυο δράστες της δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους. Παραδόθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13.12.2019) στο Α.Τ. Μεγάρων μετά από διαπραγματεύσεις. Πρόκειται για δυο Ρομά, έναν 28χρονο και έναν 26χρονο. Στις ομολογίες τους είπαν ότι ήταν σε πανικό. Πώς περιέγραψαν τη στιγμή του εγκλήματος…

 

Σε πανικό υποστήριξαν πως ήταν οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, που παραδόθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13.12.2019) στο Α.Τ. Μεγάρων. Στις ομολογίες τους, οι δύο Ρομά, 28 και 26 ετών, υποστήριξαν δεν ήθελαν να πατήσουν με το αυτοκίνητο τη γυναίκα, με τον οδηγό να υποστηρίζει πως κατάλαβε ότι πέρασε πάνω από την άτυχη 73χρονη, μόνο όταν «χοροπήδησε» το αυτοκίνητο!

 

Στην ομολογία του, ο 28χρονος συνοδηγός παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν που προσπάθησε να κόψει τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της 73χρονης. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον ληστή. Αντιστάθηκε σθεναρά και όταν άρχισε να φωνάζει, την άκουσαν ο σύζυγος και ο γιος της, που βγήκαν από το σπίτι κι άρχισαν κι εκείνοι να φωνάζουν για να τους βοηθήσει κάποιος.

 

Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και η γυναίκα πάλευαν μπροστά από το ασημί Huyndai, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο δεύτερος δράστης του εγκλήματος. Όταν ο ένας από τους κατηγορούμενους πήρε την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας και προσπάθησε να φύγει, εκείνη τον έπιασε από τη μπλούζα. Για να ξεφύγει, την έσπρωξε και την έριξε στο δρόμο, μπροστά στο αυτοκίνητο.

 

Στην ομολογία του υποστήριξε πως δεν κατάλαβε ότι πάτησαν τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του είπε: «Φεύγοντας όμως από εκεί, γυρνάει (σ.σ. ο οδηγός και συνεργός του) και μου λέει: “ρε μαλ@@@, την πάτησα τη γυναίκα. Την είδα ξαπλωμένη από τον καθρέφτη”. Εκεί κατάλαβα ότι είχε πατήσει με το αυτοκίνητο τη γυναίκα».

 

Από την πλευρά του, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομολογία του: «Ο … (σ.σ. όνομα συνεργού) δυσκολευόταν να της αρπάξει την αλυσίδα.

Ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο και έβλεπα την πλάτη του. Άκουσα φωνές, πανικοβλήθηκα. Τρόμαξα ότι θα μας πιάσουν.

Είδα τον (συνεργό) να προσπαθεί να έρθει στην πόρτα του συνοδηγού. Η κυρία μάλλον τον κράταγε από τη μπλούζα, αλλά πρέπει να είχε πέσει κάτω.

Εγώ δεν την έβλεπα την κυρία. Μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και φύγαμε με ταχύτητα. Τότε κατάλαβα ότι πάτησα την κυρία γιατί χοροπηδούσε το αυτοκίνητο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ