Αποτύχατε- Σταματήστε τις φωτογραφίες και τα λόγια…εξοπλίστε επιτέλους την πυροσβεστική

71
Πυροσβέστες επιχειρούν να κατασβέσουν φωτιά που ξέσπασε στην Αλμυρή Κορινθίας, Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις Κεχριές Κορινθίας, η οποία κατευθύνεται προς τις περιοχές Γαλατάκι και Αθίκια ενώ υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες και οι δυνάμεις που επιχειρούν ενισχύονται συνεχώς. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 143 πυροσβέστες με 42 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι αεροπλάνα και οκτώ ελικόπτερα. Εκτός από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην περιοχή επιχειρούν μηχανήματα του στρατού, της αυτοδιοίκησης και ιδιωτών, ώστε να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες και να αναχαιτιστεί η πορεία της φωτιάς. Στην περιοχή έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Επισκέπτεστε τα πύρινα μέτωπα,στην περιοχή βγάζετε φωτογραφίες με τους πυροσβέστες, μιλάτε στα ΜΜΕ και μετά τίποτα…Δεν θα μείνει ίχνος πρασίνου γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία νομοθετημένη προστασία των δασών, κάθε σπιθαμή πρασίνου υπολογίζεται εν δυνάμει οικόπεδο προς πώληση,προς χρήση…

Κάθε είδους Οργουελική μέθοδο με βρίσκει κάθετα αντίθετο..
Αν πρέπει να παρακολουθήσουμε κάποιον,την επόμενη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς ,πρέπει να παρακολουθησουμε, μεσίτες, οικοπεδοφάγους, εγκληματίες δασάρχες και κομπιναδόρους πολιτικούς που πουλάνε σε οικόπεδα τις ζωές μας και το οξυγόνο μας.
Αν θέλετε κυρίες και κύριοι των φωτογραφιών να εξοπλίσετε κάτι, εξοπλίστε την πυροσβεστική, που ο στόλος της είναι ο ίδιος εδώ και δεκαετίες .. Εκπαιδεύστε τους στρατιώτες ειρήνης στην κατάσβεση ή έστω αξιοποιήστε ένα ανθρώπινο δυναμικό που έχετε και χάνει χρόνο από τη ζωή του σε κάτι χρήσιμο.

Σταματήστε πια να παίζετε παιχνίδια με τη νοημοσύνη μας, σε βάρος της ζωής μας. Σταματήστε τις φωτογραφίες και τα λόγια….

πηγή-παναγιωτης Μεταξας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ