Σταύρος Μπινιάρης…Ενας άνθρωπος, ευαίσθητος με έμφυτη ευγένεια και ήθος στο τιμόνι των προπονητών Κορινθίας

136

Ενας καλός άνθρωπος, ευαίσθητος με πολύ χιούμορ, διάθεση αυτοσαρκασμού, έμφυτη ευγένεια και ήθος είναι ο Σταύρος Μπινιάρης.
Κύριος στην συμπεριφορά του, εξαιρετικός στις σχέσεις του με τους συναδέλφους του, ο οποίος αφήνει θετικό αποτύπωμα στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και των επιχειρήσεων.
Επι 16 χρόνια είναι προπονητής ομάδων της Α’ κατηγορίας Κορινθίας, χωρίς ποτέ να προκαλέσει, να δημιουργήσει ίντριγκες, πολύ περισσότερο δε, χωρίς να δημιουργεί αντιδικίες, με ποδοσφαιριστές, με παράγοντες και με τον κόσμο.
Ακομπλεξάριστος και δημιουργικός, στήνει ομάδες που αντέχουν στον χρόνο και στην μνήμη των φιλάθλων, διατηρώντας ταυτόχρονα σχέσεις αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους του προπονητές, οι οποίοι χθες τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στον σύνδεσμο προπονητών.
Δεν ήταν τυχαίο, απεναντίας είναι όλα τα παραπάνω.
Πλέον στο συμβούλιο ενεργοποιήθηκαν προπονητές με αξία και μεράκι, όχι επειδή δεν είχαν τι να κάνουν αυτό το διάστημα αλλά για να τρέξουν το συλλογικό τους όργανο με την ελπίδα ότι μπορούν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Ο Σταύρος είναι συνθετικός και ταυτόχρονα αποτελεσματικός σε ότι κάνει και με ότι καταπιάνεται. Εκ φύσεως βλέπει πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτή την εικόνα μεταφέρει και στους γύρω του.
Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει την ευθύνη για χιλιάδες παιδιά στην Κορινθία, έχει την ευκαιρία, να βγεί από το κάδρο, αντιπαραθέσεων, μικροτήτων, αντιδικιών ή σκοπιμοτήτων, σε μία περίοδο που το ποδόσφαιρο μας είναι σε διαρκή παρακμή και να επαναφέρει χαμένες αξίες στα Κορινθιακά γήπεδα και την κοινωνία.
Από αυτό θα κριθεί ο Σταύρος και οι συνεργάτες του που ξεκινούν με όρεξη και δυναμική.
Καλή επιτυχία Σταύρο!
Γ.Λ.

πηγή-Corinthos City

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ