Στα γρήγορα η 2η αγωνιστική της Α’ Κορινθίας….απο τον Δημήτρη Μανωλάκη

83

Με ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας, με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου να είναι η μόνη ομάδα που πέτυχε το 2χ2.

Νέα ήττα για ΑΟ Λουτράκι, το … γύρισε η Κόρινθος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

Αναλυτικά:

Πέλοπας Κιάτου – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 0-2

Τα … δόντια του έδειξε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο οποίος πήρε σπουδαίο διπλό επικρατώντας του Πέλοπα Κιάτου 0-2 και έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την εδαφική υπεροχή, χωρίς όμως να τη μετουσιώσουν σε γκολ, με αποτέλεσμα στην πρώτη επικίνδυνη αντεπίθεση, κέρδισαν πέναλτι με τον Λευτέρη Στασινόπουλο και ο Μυργιώτης πέτυχε το 0-1.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Χρήστος Τσουμάνης, με τις δύο ομάδες να χάνουν στη συνέχεια κάποιες ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα να μην αλλάζει.

Σαρωνικός Γαλατακίου – ΑΟ Λουτράκι 3-1

Απίθανη ανατροπή πέτυχε ο Σαρωνικός Γαλατακίου, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Μπετς Ραπουσάι, επικράτησε 3-1 του ΑΟ Λουτράκι, αφήνοντάς τον στο μηδέν, μετά από δύο αγώνες.

Οι γηπεδούχοι στο 2ο μέρος έφτασαν στην ολική ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Νίκο Χόντια, ενώ πέτυχαν το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομάριο.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γιάννης Μπούζας, δίνοντας και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Κόρινθος – Θύελλα Κάτω Διμηνιού 2-1

Αγχώθηκε, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη η Κόρινθος, επικρατώντας 2-1 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Πρίφτη, αλλά με πρωταγωνιστή τον Θεολόγο Ραπτόπουλο, η «Μπάρτσα» έφτασε στην ανατροπή και τελικά στη νίκη, με δύο τέρματα του έμπειρου επιθετικού.

Ελλάς Βέλου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 2-1

Με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, η Ελλάς Βέλου έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, φτάνοντας στη νίκη με 2-1.

Ο Φάνης Ζάρκος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Κουλάκης, μετά από κόρνερ του Πιλιαφά.

Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ και έτσι με τέρμα του νεαρού Μπουτσικούκου, η Ελλάς Βέλου έφτασε στη σπουδαία νίκη, ελάχιστα πριν από τη λήξη του ματς.

Πανκαμαριακός – Παννεμεατικός 0-3

Χωρίς μεγάλη δυσκολία, ο Παννεμεατικός επιβλήθηκε 0-3 του Πανκαμαριακού, πετυχαίνοντας την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο μηδέν και στον προβληματισμό.

Ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος άνοιξε το σκορ, μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να σημειώνει και το 0-2.

Το 0-3 διαμόρφωσε ο Φραγκάκης από κοντά, ο οποίος πήρε το … ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μυλωνά, σε σουτ του Θεοδωρόπουλου.

Μάλιστα οι «βυσσινί» αστόχησαν και σε πέναλτι, με τον Μυλωνά να λέει «όχι» στον Παπουτσή.

Ισθμιακός –ΑΟ Ζευγολατιού 1-1

Μοιρασιά για Ισθμιακό και ΑΟ Ζευγολατιού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αλέξανδρο Καλλίρη, δείχνοντας ότι δεν ήταν τυχαία η επικράτησή τους την περασμένη εβδομάδα, απέναντι τον Παννεμεατικό.

Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Πάρης Σπυρόπουλος, σώζοντας τον βαθμό για την ομάδα του, με τον Ισθμιακό να πιέζει, αλλά να μη φτάνει στη νίκη.

Ολυμπιακός Λουτρακίου – Αστέρας Δερβενίου 1-1

Σε ένα καλό ματς, Ολυμπιακός Λουτρακίου και Αστέρας Δερβενίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ο Κώστας Μανώλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Σαλοδημήτρη να φέρνει το ματς στα ίσια για τους «ερυθρόλευκους».

Το 1-1 δεν άλλαξε, αν και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, για να φτάσουν στη νίκη.

Θύελλα Πετρίου – Τενεάτης Αθικίων 0-0

Αν και ο Τενεάτης Αθικίων ήταν εμφανώς ανώτερος, έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τη Θύελλα Πετρίου και ο λόγος είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο.

Χρηστος Κοντογιώργος, ο νεαρός πορτιέρο των γηπεδούχων (17 χρονών, χωρίς καμία συμμετοχή ως τώρα στην Α’ Κατηγορία), έκανε ονειρικό ντεμπούτο, κατεβάζοντας κυριολεκτικά … ρολά.

Είπε «όχι» σε Κατσίκα, Λέκκα, Ολαράσου, κάνοντας απίθανες επεμβάσεις, κρατώντας την εστία του απαραβίαστη, δίνοντας τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Βαθμολογία.

  1. Ατρόμητος Χιλιομοδίου 6
  2. ΑΟ Ζευγολατιού 4
  3. Ισθμιακός 4
  4. Ολυμπιακός Λουτρακίου 4
  5. Ελλάς Βέλου 4
  6. Ηρακλής Ξυλοκάστρου 3
  7. Κόρινθος 3
  8. Θύελλα Κάτω Διμηνιού 3
  9. Παννεμεατικός 3
  10. Σαρωνικός Γαλατακίου 3
  11. Πέλοπας Κιάτου 3
  12. Τενεάτης Αθικίων 2
  13. Αστέρας Δερβενίου 1
  14. Θύελλα Πετρίου 1
  15. ΑΟ Λουτράκι 0
  16. Πανκαμαριακός 0                  πηγή-apopsi24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ