Στα “κάγκελα” ο Γιώργος Γκιώνης για την απομάκρυνση των αστυνομικών από το Λουτράκι

502

Ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο ετήσιο συνέδριο που διεξάγεται στη Μαδρίτη για τις θερμαλιστικές πόλεις, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου.

Πληροφορήθηκε την απομάκρυνση 9 αστυνομικών από το ΑΤ Λουτρακίου, γεγονός που όπως μας δήλωσε του προκάλεσε αλγινή εντύπωση και ανησυχία..

Στην κυριολεξία είναι έξαλλος με την απόφαση αυτή της Κυβέρνησης, του αρμόδιου Υπουργείου και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. που υποτίθεται θέλουν να στηρίξουν το έργο της αστυνομίας στις τουριστικές περιοχές, αλλά το Λουτράκι που αποτελεί τον πρώτο τουριστικό προορισμό κοντά στην Αθήνα….δεν βρίσκεται στο πλάνο της ενίσχυσης της αστυνόμευσης..

Σε ένα νομό που η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο και σε μια πόλη όπως το Λουτράκι που κατακλύζεται από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κάθε καλοκαίρι..

Ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δήλωσε αποκλειστικά στο loutrakiblog.gr

«Δυστυχώς βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα από εδώ, αλλά με θλίβει το γεγονός της απομάκρυνσης των αστυνομικών από το Λουτράκι. Ηδη το Αστυνομικό μας Τμήμα στο Λουτράκι είναι υποστελεχωμένο και έχω κάνει αρκετά διαβήματα στο αρμόδιο Υπουργείο και όχι μόνο.Αντ΄αυτού έρχεται αυτή η απόφαση και πληροφορούμαι ότι τους καλοκαιρινούς μήνες η Αστ. Διεύθυνση Κορινθίας θα μας ενισχύσει με δύο άτομα μόνο.

Σε ένα δήμο που βρίσκεται στην πύλη της Πελοποννήσου, σε ένα δήμο που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες το καλοκαίρι, ήδη τα τελευταία τρία Σαββατοκύριακα έχουμε προσέλευση επισκεπτών που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σε ένα δήμο όπου έγιναν επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ξενοδοχειακές μονάδες, με Καζίνο, με χίλια δύο πράγματα.  Την ώρα που αναμένεται αύξηση της τουριστικής προσέλευσης σχετικά με προηγούμενα χρόνια.

Αυτά είναι απαράδεκτα! Δεν γίνεται να συμβαίνουν! Θέλω να επιστρέψω την Κυριακή και να μάθω τι συμβαίνει βεβαίως και με το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Θεοδώρων.

Εχω σκοπό να παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου, για το θέμα της ασφάλειας και της αστυνομίας και να καλέσω όλα τα κανάλια.

Θα το συζητήσω στο δημοτικό συμβούλιο και θα πάρουμε και μεις τις αποφάσεις μας.

Το Λουτράκι δε θα μείνει ανυπεράσπιστο στην εγκληματικότητα, ούτε και ο υπόλοιπος δήμος μας.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να το πετύχουμε το αυτονόητο…»

loutrakiblog.gr