Στηρίζει την «παράταξη», κουβέντα για Μητσοτάκη…!

70

Το «παρών» στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής.

Λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία Μητσοτάκη, ο κ. Καραμανλής προέβη σε δήλωση στήριξης της «παράταξης», ενώ απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στον όνομα του νυν προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τη σκιά των επιθέσεων που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό.

«Είμαστε όλοι εδώ για να υποστηρίξουμε την παράταξη στον αγώνα για μια μεγάλη νίκη προς όφελος όλων των Ελλήνων και ειδικά των οικονομικά ασθενέστερων», αρκέστηκε να πει ο κ. Καραμανλής από τη Θεσσαλονίκη.

Η παραπάνω δήλωση έρχεται λίγες ημέρες μετά το ολοσέλιδο άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, που προβλήθηκε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα», και το οποίο αποκαλούσε τον Κ. Καραμανλή ως «ασώματο κεφαλή».

Κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό είχαν μεταφέρει στην «Εφ.Συν.» τον εκνευρισμό του κ. Καραμανλή από το δημοσίευμα των «Νέων». Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, έκανε λόγο για «ανοίκειες επιθέσεις», σχολιάζοντας όσους βάλλουν το τελευταίο διάστημα κατά του πρώην προέδρου της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ