Στον Δήμο Βέλου Βόχας ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 7ο Καρναβάλι

109

Όταν οι Απόκριες πλησιάζουν, μικροί και μεγάλοι ανυπομονούν να φορέσουν τις πολύχρωμες στολές τους, να χορέψουν, να εκτονωθούν και να γιορτάσουν ξέφρενα σε ένα αποκριάτικο κλίμα!!!

Ήδη στον Δήμο Βέλου Βόχας ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το 7ο Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου και ώρα 4.00μ.μ. στην παραλία Βραχατίου.

Η οργανωτική επιτροπή απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με τις ιδέες τους αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στο φετινό καρναβάλι. Καλούμε σχολεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την 14η Φεβρουαρίου 2020 στα τηλέφωνα του Δήμου: 2741360520&2741360521 καθώς επίσης και στο email: masouri@vochas.gov.gr

Στόχος και φέτος της οργανωτικής επιτροπής να είναι μία επιτυχημένη οργάνωση που θα χαρίσει γέλιο και χαρά στους πολίτες βοηθώντας τους για λίγο να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πρωταγωνιστές σε αυτή τη διοργάνωση θέλουμε και φέτος να είναι τα παιδιά μας για να μεταδώσουν τη χαρά, την αισιοδοξία, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό τους σε όλους μας.

”Μην ψάχνετε αλλού για το που θα γίνει πάρτυ!!!
Ελάτε για ξεφάντωμα στο όμορφο Βραχάτι!!!΄΄

Η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού
Μαρία Καλλίρη-Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Γιώργος Δαληβίγκας-Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Βόχας Γιώργος Βασιλείου-Πρόεδρος Κοινότητας Βραχατίου Νίκος Παπαγεωργόπουλος-Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Κατερίνα Μασούρη-Δημοτική Υπάλληλος Κατερίνα Ζάρκου-Πρόεδρος Συλλόγου ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ Στιμάγκας Χρήστος Καραχρήστος-Πρόεδρος Συλλόγου ΄΄Πνευματική Στέγη΄΄ Ζευγολατιού Βαγγέλης Τσάκωνας-Εκπρόσωπος Συλλόγου Τσάλη-Μπουλντά Ιωάννα-Μέλος Τ.Σ Κοινότητας Βέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ