Στον Εισαγγελέα Κορίνθου δύο αλάνια απο το Ξυλόκαστρο… “πότιζαν” δενδρύλλια

70
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -167- γραμμαρίων
Συνελήφθησαν, χθες (27.9.2018) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 46 και 62 ετών, αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, χθες (27.9.2018) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 46χρονος και 62χρονος, όπου στην κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -18- γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 62χρονου, καθώς και σε εξωτερικούς χώρους αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -149- γραμμαρίων, έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 1,3 μέτρα περίπου, καθώς και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης και -250- σπόροι κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ