Στο Λουτράκι το Δάσος των ξωτικών… κοσμοπλημμύρα απο την 1η ημέρα-φωτό-βίντεο

81

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων και φέτος. Φόρεσε το πιο γιορτινό του χαμόγελο και υποδέχτηκε περισσότερα απο 1000 παιδιά με τους γονείς τους την 1η ημέρα των Εκδηλώσεων στο Χωριό των Ξωτικών το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 06.00 το απόγευμα.

Τα ξωτικά του Άη Βασίλη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα, εμεις τα συναντήσαμε να χρωματίζουν τα παιδικά προσωπάκια με οικολογικά face paintings, ζωγραφίζαν κάρτες μαζι με τα παιδιά για τους γονείς και τους φίλους και εγραφαν γράμματα στον Άη Βασίλη. Τι και αν ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ?

Οι παιδικές φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών ζέσταναν την ατμόσφαιρα, με τον γνωστό τραγουδιστή ΒΑΛΑΝΤΗ να μας απογειώνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Δήμαρχος κύριος Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κύριος Παπαθανασίου σε ρόλο Αι Βασίλη που μας ξάφνιασε ευχάριστα, ο κύριος Καραπανάγος που ήταν παρών στην εκδήλωση, αλλά και ο Αντιδήμαρχος κύριος Σακελλαρίου συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση μας μίλησαν και έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους. Τελος η χορωδία Λουτρακίου τραγούδησε με το δικό της μοναδικό τρόπο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 πηγή-atnews.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ