Στο Ναύπλιο “καταχείμωνο τα δίδυμα γαλλικά κρουαζιερόπλοια…στην Ευρωπαϊκή Κόρινθο ούτε κανό το Καλοκαίρι

78
Δύο από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το "Le Bougainville" και «Le Bellot» ,με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά βρέθηκαν την στο λιμάνι του Ναυπλίου, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021. Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο "Le Bougainville" κατασκευάστηκε το 2019 με το πλοίο ως σκαρί να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2018 μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο στην Νορβηγία για την αποπεράτωσή του. Με το συγκεκριμένο σκάφος οι παροχές προς τους ταξιδιώτες βρίσκονται πολύ πάνω από τα συνήθη στάνταρντ και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων. Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bellot» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απόλυτη άνεση στους επιβάτες του, ακόμη και στην καρδιά των πιο απομακρυσμένων και απομονωμένων περιοχών του κόσμου. Μια μοναδική κρουαζιέρα γεμάτη πολυτέλεια.
Δύο εντυπωσιακά πανομοιότυπα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, το “Le Bougainville” και «Le Bellot» της γαλλικής εταιρίας Ponant, με σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά βρέθηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.
Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Le Bougainville” κατασκευάστηκε το 2019 με το πλοίο ως σκαρί να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί λίγο πριν το τέλος του 2018 μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο στην Νορβηγία για την αποπεράτωσή του. Με το συγκεκριμένο σκάφος οι παροχές προς τους ταξιδιώτες βρίσκονται πολύ πάνω από τα συνήθη στάνταρντ και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων.

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bellot» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απόλυτη άνεση στους επιβάτες του, ακόμη και στην καρδιά των πιο απομακρυσμένων και απομονωμένων περιοχών του κόσμου. Μια μοναδική κρουαζιέρα γεμάτη πολυτέλεια.

πηγή-argolikeseidhseis.gr