Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί “ανεξάρτητε” κ. Τατούλη…!!!

119

“Αρχή άνδρα δείκνυσι”. Τη φράση αυτή θυμήθηκαν πάρα πολλές φορές οι πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τότε που ο κ. Π. Τατούλης εξελέγη στη θέση του Περιφερειάρχη.

Αλαζονεία,  μετάθεση ευθυνών,  και προσβολές είναι  δυστυχώς, όσα χαρακτήρισαν τη θητεία του. Σήμερα, μετά την εκλογική ήττα του από τον Π.Νίκα  καταφεύγει και πάλι στην ίδια πρακτική.

Χαρακτηρίζει κομματικούς και  ενδοτικούς εκείνους που απηυδισμένοι απ’ τα έργα και τις ημέρες του (τα “έργα” φυσικά είναι σχήμα λόγου καθώς τέτοια επί των ημερών του δεν υπάρχουν),  αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία και να ενταχθούν σε συνδυασμούς  όπως του κ. Νίκα, πιστεύοντας πως έτσι θα ξεφύγουν  απ΄ το τέλμα στο οποίο ο ίδιος τους οδήγησε και θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την Περιφέρεια   σε τροχιά ανάπτυξης.

Και εδώ ταιριάζει η φράση του λαού μας “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.

Γιατί δεν είναι δυνατόν ο κ.Τατούλης  να κατηγορεί άλλους ως  αλαζόνες και έτοιμους να κάνουν “μαγαζάκια”.

Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που έδωσε  τα πάντα στο οικογενειακό του περιβάλλον να κατηγορεί τους απέναντι επειδή τα παιδιά τους δουλεύουν σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία,εξ άλλου σε μεγάλους πολιτικούς άνδρες όπως είστε εσείς αναφορές  σε παιδιά και γυναίκες τουλάχιστον είναι απαράδεκτο, χαμηλώνετε το πολιτικό σας επίπεδο.

 Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που έδωσε  τα πάντα για το κομματικό χρίσμα στις Περιφερειακές εκλογές  μετά την ήττα του, να εγκαλεί άλλους επειδή δεν άντεξαν  την ασυνέπεια λόγων και έργων.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο κ. Τατούλη , αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το μοναδικό «κόμμα» το οποίο υπηρετούν σταθερά και με συνέπεια είναι το καλό του τόπου τους και επειδή κατάλαβαν που οδηγείτε τον τόπο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις με εκείνους που ξέρουν και μπορούν να τον οδηγήσουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

Τώρα  το πόσο “ανεξάρτητος” είστε πραγματικά φαίνεται από την ανάγκη που νιώθετε σε κάθε δημόσιο σας λόγο να το διαλαλείτε, μπας και βρεθεί κάποιος να σας πιστέψει.

Σ.Σ. κλείνοντας μαζέψτε τους πολιτικά  ανύπαρκτους πολυταξιδεμένους πραιτοριανούς σας ειλικρινά σας κάνουν κακό προσπαθώντας να σας στηρίξουν.

Ν.Ν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ