Στο ΣΥΡΙΖΑ για την Πελοπόννησο «παίζει» το όνομα του Γ.Πανούση ο οποίος(το μάθαμε και αυτό)… έχει επιρροή στην περιφέρεια …!!!

70

Στην Πελοπόννησο τα πράγματα είναι πολύ μπλεγμένα. Το 2014 είχε υποστηριχτεί ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος τα επόμενα χρόνια κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη του κόμματος υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να υποστηριχτεί ο νυν περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Η πολύ κακή σχέση του κ. Τατούλη τόσο με τον κ. Μητσοτάκη όσο και με τον κ. Σαμαρά, λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο της συνεργασίας. Παρά ταύτα, δεν φαίνεται να περπατά η συγκεκριμένη επιλογή.

Η άλλη σκέψη έχει να κάνει με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Δέδε, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και ήταν ο υποψήφιος της Χαριλάου Τρικούπη το 2014.  Αυτο βέβαια είναι ένα μεγάλο ψέμα αφού  το ΠΑΣΟΚ στήριξε για δεύτερη φορά Τατούλη και μάλιστα με επίσημη απόφαση Β.Βενιζέλου.

Παραδοσιακά και λόγω καταγωγής, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου «παίζει» και το όνομα του καθηγητή Γιάννη Πανούση, ο οποίος έχει μεγάλη επιρροή και κύρος στην ευρύτερη περιοχή.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ