Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη: Το παιδί τελικά δεν υιοθετήθηκε

125

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε δηλώσεις στο Πρωινό. Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για κάποια άγνωστα περιστατικά από τότε που έπαιζε στη σειρά Θα βρεις τον δάσκαλό σου με τον Μάριο Αθανασίου.

Χαρακτηριστικά, είπε ότι ένα κορίτσικ που την είχε δει από κοντά, της είχε πει ότι είναι πολύ άσχημη στην πραγματικότητα σε σχέση με την τηλεόραση, ενώ όταν είχε επισκεφτεί κάποια στιγμή γιατρό, της είχε πει: Τώρα θα μου τα πεις όλα.

Ακόμα η Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση η οποία την ενδιαφέρει πολύ το τελευταίο διάστημα και δεν της αρέσουν οι ρυτίδες, αλλά και το παιδί που τελικά δεν κατάφερε να υιοθετήσει με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, εξομολογήθηκε ότι ελπίζει να κάνει ένα κορίτσι.

“Δεν υιοθετήθηκε τελικά το παιδί. Δημιουργήθηκαν πολλά θέματα. Αυτό το αφήνουμε. Βρήκαμε αυτό το παιδί, οπότε δεν ήταν επιλογή μας αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Το πήραμε για συγκεκριμένους λόγους. Έχει τελειώσει δύσκολα αυτή η ιστορία για μένα. Ακόμα, όμως, ελπίζω ότι θα κάνω ένα κορίτσι. Κάνω τα πάντα για να πείσω τον άντρα μου να κάνουμε μία κόρη και ότι θ’ αλλάξει η ζωή του. Έχω μπροστά μου ένα χρόνο για να κάνω την προσπάθεια μου”.

madata.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ