Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μικρό Βάλτο στο Κιάτο Κορινθίας-δείτε το βίντεο

233

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας. δείτε το  βίντεο απο τον Γιάννη Στεφανή και το korinthostv.gr 

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο. Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της προχθές 17/7/2019.

Οι Αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της, κατόρθωσαν σήμερα να βρουν τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής  μέσα στην αποθήκη εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται Αστυνομία και εισαγγελέας οι οποίοι κρατούν το γιο της, αφού ομολόγησε ότι την έθαψε.

Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ