Συλλήψεις από την Ο.Π.Κ.Ε Κορινθίας για σωρεία αδικημάτων

59

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αυστηροί έλεγχοι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Κορινθίας, ενώ το τελευταία 24ωρα συνελήφθησαν 5 άτομα για σωρεία αδικημάτων. Συγκεκριμένα:

Συνελήφθησαν, χθες (20.6.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί και ένας (1) ανήλικος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- πτυσσόμενος σουγιάς με μήκος λάμας -5- εκατοστών, -1- μαχαίρι τύπου πεταλούδας με μήκος λάμας -10- εκατοστών, καθώς και -1- φαλτσέτα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικού Τμήμα Κορίνθου.
Συνελήφθη, σήμερα (21.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής -2- πλαστικά καλύμματα των εμπρόσθιων φαναριών και στη συνέχεια από το εσωτερικό του -1- φορτιστή, -2- ζευγάρια γυαλιά και -1- θήκη αυτών, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη, χθες (20.6.2021) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

πηγή-korinthostv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ