Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκη διαδικτυακή συναυλία του Μουσικό Σχολείο Κορίνθου-βίντεο

115
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία των έξι Ευρωπαϊκών σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ “Looking Out, Looking In”.
Το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου πρωτοπορεί με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα αυτό, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα, δίνοντας δυναμικό παρόν για ακόμα μια φορά, στις προκλήσεις της Ευρώπης.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναζήτηση της πολιτισμικής ταυτότητας των μαθητών, παράλληλα με τη διαμόρφωση του ρόλου τους στο σύγχρονο ελληνικό και ευρωπαϊκό παρόν. Η συνεργασία μας με τα άλλα Ευρωπαϊκά σχολεία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα άψογης επικοινωνίας και συλλογικής προσπάθειας.
Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας οι οποίοι για άλλη μια φορά λειτούργησαν ως Ευρωπαίοι πολίτες. Το έργο αυτό δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών του προγράμματος, κας Καραπατά Ειρήνης, κου Μαυρόπουλου Πελοπίδα και κας Σταυροπούλου Αθανασίας, καθώς και την υποστήριξη του κου Σπυρόπουλου Σπυρίδωνα, κας Τσικολιδάκη Βασιλικής, κας Παντελέων Αικατερίνης και κας Σκρίνη Μαριλένας.
Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές για τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και τη συμμετοχή τους. Καλή μας ακρόαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ