Συνέντευξη τύπου… δίχως “τύπους” απο το Χρήστο Χασικίδη…!!!

98

Πριν απο λίγες  ώρες  ο τέως πρόεδρος…. ? του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Χασικίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας την φημολογία μηνών. Για την ουσία της ανακοίνωσης θα εχουμε να πούμε πολλά το επόμενο διάστημα.
Θέλω με την ευκαιρία όμως να σταθώ στην απαράδεκτη στάση του (που διακρίνει όμως πολλούς ακόμα για να είμαι δίκαιος) να μην δεχτεί ερωτήσεις, παρά να διαβάσει ένα κείμενο και να αποχωρήσει αμέσως, σε μία συνέντευξη Τύπου την οποία προκάλεσε ο ίδιος. Γιατί άραγε; .
Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Χασικίδης δεν επιβεβαίωσε καν την είδηση ότι έχει παραιτηθεί απο την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ στα Μέσα Ενημέρωσης στα 3 χρόνια που ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αναγνωρίζοντας πως και εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε τις ευθύνες μας (ανεχόμενοι αυτοί την συμπεριφορά εκ μέρους των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων) θεωρώ πως είναι καιρός απο τη μεριά μας να αντιδράσουμε κάποια στιγμή σε αυτές τις προσβλητικές συμπεριφορές.

George Gougas  -απο το facebook.com 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ