Συναγερμός στον «Άγιο Σάββα»: Κρύβουν επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στο τμήμα καρκίνου του μαστού!

89

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, στο αντικαρκινικό ογκολογικό Αθηνών «Άγιος Σάββας», αφενός έχουν επιβεβαιωθεί επτά κρούσματα κορωνοϊού εδώ και ημέρες -στο τμήμα με καρκίνο του μαστού-, αφετέρου η διοίκηση, όχι μόνο δεν έχει υποβάλει όλο το υπόλοιπο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό σε εξετάσεις, αλλά δεν έχει απολυμάνει -μέχρι στιγμής- τους χώρους του νοσοκομείου!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει  υπάρχουν κρούσματα στο εν λόγω νοσοκομείο που έχουν διαπιστωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Κι όμως το τμήμα του μαστού (μόνο) έκλεισε πριν από λίγο, προκειμένου να γίνει απολύμανση. Χρειάστηκε πρώτα να φθάσει το νοσηλευτικό προσωπικό στο αμήν… Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι στα πόμολα, στις πόρτες, νοσηλευτές τοποθετούσαν συνεχώς ποτισμένα με αντισηπτικό χαρτομάντιλα, καθώς δεν έβλεπαν καμία διάθεση από πλευράς διοίκησης να λάβει μέτρα προστασίας για να μην εξαπλωθεί ο εγκληματικός ιός μέσα στο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με την ίδια αποκλειστική πηγή  το πρώτο κρούσμα είναι γιατρός, η οποία αρχικά έκανε αιματολογικό τεστ (την προηγούμενη εβδομάδα εντός του νοσοκομείου), αλλά το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Οπότε έμεινε με την εντύπωση ότι έχει απλή γρίπη. Αυτή την εβδομάδα, όμως, επειδή συνέχιζε να παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα, προσέφυγε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Κι όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ δεν έχει γίνει καμία ιχνηλάτηση σε όλους όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί της. Ούτε έχει υποβληθεί σε εξετάσεις το υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο έχει έρθει σε επαφή με τα άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα!

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο διοικητής του ΕΟΔΥ πληροφορήθηκε σήμερα για την κατάσταση και έδωσε την εντολή -πριν από λίγη ώρα- για να εκκενωθεί το τμήμα καρκίνου του μαστού, προκειμένου να γίνει άμεσα απολύμανση.

Και όλα αυτά τα τραγικά και εγκληματικά σε ένα δημόσιο νοσοκομείο με πάσχοντες από καρκίνο, η διοίκηση του οποίου άφησε εκτεθειμένους στο κίνδυνο ασθενείς και εργαζόμενους!

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται, αναμένοντας την άμεση παρέμβαση του πρωθυπουργού, του υπουργού Υγείας και του εισαγγελέα.

Πηγή- piperata.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ