ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.ΚΟΡΚΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Κ. ΣΠΑΝΟ

67

Το σύλλογο ΑΜΕΑ Κορινθίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου γιατον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδροςκος Βασίλης Σπανός και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.

Σε μία ευρεία συνάντηση ο πρόεδρος κατέθεσε ζητήματα του συλλόγου όπως α) την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στα δημόσια κτήρια, τους αρχαιολογικούς χώρους και τους χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, τους δρόμους και τις παραλίες, που με το νέο χωροταξικό νομοσχέδιο αποτελούν υποχρέωση για όλους τους δημόσιους χώρους, β) τα οικονομικά θέματα του συλλόγου και τη συνεργασία που χρειάζεται να υπάρχει μεταξύ των φορέων, όπως η Περιφέρεια, για συντονισμένες δράσεις προς όφελος των συμπολιτών μας ΑΜΕΑ και γ) την ένταξη προγραμμάτων για ΑΜΕΑ στα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ.

Η κα Κόρκατόνισε πως«Σε αυτές τις γιορτινές και συνάμα δύσκολες μέρες, ήταν χαρά μου να επισκεφτώ το σύλλογο ΑΜΕΑ Κορινθίας και να συζητήσω με τον πρόεδρο κ.Σπανό και τα μέλη του Δ.Σ., ιδιαίτερα στη νέα αίθουσα του συλλόγου,όπου με κόπο των μελών,φιλοξενείται πλέον ο σύλλογος».

Τέλος δεσμεύθηκε να μεταφέρει τις θέσεις του συλλόγου, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, «και από κοινού και με ευαισθησία να επιτύχουμε ακόμα περισσότερη κινητικότητα λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του συλλόγου» όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ