ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

79

Στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας  πραγματοποίησε την Παρασκευή20 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. ΑναστάσιοςΓκιολή,η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας κ. ΧάρηςΒυτινιώτης.

Σε συνέχεια της συνάντησής τους  όπου πραγματοποιήθηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου, και με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών του Νομού Κορινθίας  αναφέρθηκαν σε θέματα μείζονος σημασίας όπως μεταξύ άλλων της συνεργασίας της ΠΕ Κορινθίας και ειδικότερα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων προκειμένου στην εκπόνηση μελέτης  για τη δημιουργία νέου Στρατηγείου ύστερα από δωρεά του Δήμου Κορινθίων κοντά στην περιοχή των Εξαμιλίων.

Τέλος κατόπιν συνεννοήσεως και με άλλες αστυνομικές διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στη στήριξη που θα παρέχει η Περιφέρεια για την προμήθεια εξοπλισμού όπως κράνη, μπότες αλεξίσφαιρα γιλέκα ωτοασπίδες  κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ