Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα στην Κορινθία

68

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία στην Κορινθία

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει άγνωστους συνεργούς τους

Συνελήφθησαν το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 32 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, στις  (23.5.2019) το μεσημέρι, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από δύο (2) ημεδαπούς δύο (2) χορτοκοπτικά μηχανήματα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, τον 30χρονο και τον 32χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα o δηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας, για την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ