Συνελήφθη 32χρονος είχε κατακλέψει την Κόρινθο

64

  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, στην Κόρινθο .

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (30.11.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (30.11.2018) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, ο 32χρονος μπήκε σε οικία ημεδαπού και αφού αφαίρεσε κοσμήματα, επιχείρησε να τραπεί σε φυγή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το  Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.11.2018 έως και την 27.11.2018, στην Κόρινθο, διέπραξε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικία και σε γραφείο, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κινητό τηλέφωνο, αντίστοιχα, καθώς και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ