Συνεχή περιστατικά κλοπής αγροτικών προϊόντων…στο δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

73

Την Παρασκευή 17/8/2018, ώρα 10:00, κατόπιν εγγράφου και ενυπόγραφης καταγγελίας της 5ης Αυγούστου 2018, περί παραβατικής συμπεριφοράς Ελλήνων και Μεταναστών, που κατατέθηκε στο Δήμο μας από ομάδα κατοίκων των Τ.Κ. Στομίου και Σαρανταπηχιωτίκων, πραγματοποιήθηκε και μετά την πρόσκληση του Δημάρχου, συνάντηση στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου για το θέμα που ανέκυψε.

Η συνάντηση αφορούσε τα συνεχή περιστατικά κλοπής αγροτικών προϊόντων  και υλικών και σε αυτήν συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ξυλοκάστρου κ. Κ. Ασημακόπουλος, ο Δασάρχης Ξυλοκάστρου κ. Φ. Ντάφος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στομίου κ. Α. Γλάρος και εκπρόσωποι των κατοίκων.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικώς με την υφιστάμενη κατάσταση, τη συχνότητα και τις συνέπειες  των φαινομένων κλοπής στην περιοχή, και συζητήθηκαν οι δυνατότητες αντιμετώπισής τους.

Τα φαινόμενα αυτά είναι επαναλαμβανόμενα, οι ζημίες που επιφέρουν σημαντικές, οι διαστάσεις τους είναι πλέον ανησυχητικές και οι τηλεφωνικές καταγγελίες πολιτών πολυάριθμες. Το αποτέλεσμα είναι οι πολίτες να νιώθουν ανυπεράσπιστοι και συγχρόνως να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες περιπολιών για τη φύλαξη των προϊόντων τους και την προστασία των περιουσιών τους. Πρωτοβουλίες που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους, εφόσον λαμβάνονται από μη αρμόδια όργανα.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ