ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΊΟ ΚΑΛΛΙΑΝΩΝ-ΦΩΤΟ

487
ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΊΟ ΚΑΛΛΙΑΝΩΝ
Επισκέφθηκα σήμερα το νέο κτήριο στο οποίο σε λίγο καιρό θα στεγαστεί το πολυδύναμο ιατρείο #Καλλιάνων, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας #Κιάτου.
✅ Οι εργασίες ολοκληρώνονται και σύντομα το ιατρείο θα παραδοθεί προς χρήση. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
✅ Η λειτουργία του ιατρείου αναμένεται να εξυπηρετήσει την ευρύτερη περιοχή της #Στυμφαλίας, που σε συνδυασμό με το Κέντρο Υγείας #Γκούρας, αναμένεται να παρέχει ουσιαστικότερη υγειονομική κάλυψη στον ορεινό πληθυσμό του δήμου Σικυωνίων.
🤝 Αξίζει να σημειωθεί πως το κτίριο που θα στεγάσει το ιατρείο, παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο από τον Συνεταιρισμό επί προεδρίας κ. Γιώργου Σελέκου.
☝️Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στον Δήμο Σικυωνίων, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα απαραίτητο έργο για την περιοχή.
✍️ Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρώην Δήμαρχο Στυμφαλίας Κώστα Λέγγα και στο τότε Δημοτικό συμβούλιο, που πριν από αρκετά χρόνια προέβη στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί η κατασκευή του νέου πολυδύναμου ιατρείου.
📍Στην σημερινή επίσκεψη, με τους Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη.