ΣΥΡΙΖΑ – «ΑΥΓΗ»: Άθλιο μοντάζ, ακόμα πιο άθλια επίθεση στο ΚΚΕ

113

άτος στο βαρέλι έχει σταματήσει να υπάρχει εδώ και καιρό για τον ΣΥΡΙΖΑ, την «Αυγή» και τον διαδικτυακό, προπαγανδιστικό μηχανισμό τους.

Τις τελευταίες ώρες με κόψε-ράψε και fake news πασχίζουν να παρουσιάσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό ως θέσεις εθνικιστικές, που τις «δανείζεται από τον Αδ. Γεωργιάδη».

Την ίδια μέρα λοιπόν που ο υπουργός Εργασίας έβγαζε τους αφρούς του στην Βουλή ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, τα «τσακάλια» του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής θυμήθηκαν -με 27 ώρες καθυστέρηση (!!!)- την παρέμβαση της Λ. Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, σε τηλεοπτικό σταθμό για το προσφυγικό.

Με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής και με άθλια διαστρέβλωση παρουσιάζουν την θέση του ΚΚΕ για άμεσο απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα σε ανοιχτές, στελεχωμένες, ανθρώπινες δομές φιλοξενίας ως «μη αριστερή». Βέβαια στην «ΑΥΓΗ» και στον ΣΥΡΙΖΑ ξεμπερδεύουν απλά με αυτά. Το απόσπασμα που η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρει -απευθυνόμενη στη ΝΔ και τους παρουσιαστές- πως μιλάει για δομές «όχι όπως τις φαντάζεστε εσείς, “κάντε μία φυλακή”. Έλεος» δεν υπάρχει καν στο βίντεο που δημοσιεύουν!

Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια:

– Όταν μιλάει το ΚΚΕ για μεταφορά των προσφύγων στην ενδοχώρα δεν εννοεί ούτε Ειδομένη, ούτε «Μόριες», ούτε «Αμυγδαλέζες» στην ηπειρωτική Ελλάδα που δημιούργησαν και λειτούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

– Τα περί «δανεικής προπαγάνδας» τους επιστρέφονται συστημένα. Τον εθνικισμό και τον ρατσισμό τον επωάζει η ίδια η επιθετική, κατασταλτική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτή αποτυπώνεται στην αισχρή συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας (την υπέγραψαν το 2016 με την Μέρκελ, τον Όρμπαν αλλά και τον Ερντογάν) και στον κανονισμό του Δουβλίνου. Τον εθνικισμό και τον ρατσισμό ξέπλενε 5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είτε συγκυβερνώντας με τους ΑΝΕΛ, είτε παίρνοντας υπό την σκέπη του τα ορφανά τους. Τώρα την ίδια πολιτική με αυξημένες δόσεις εγκλωβισμού και καταστολής εφαρμόζει η ΝΔ. Αλλά επειδή και οι δύο προσκυνάνε το ευρωενωσιακό πλαίσιο διαχείρισης του προσφυγικού που δημιουργεί την επικίνδυνη και εκρηκτική κατάσταση στα νησιά, ο ΣΥΡΙΖΑ το ρίχνει στην επίθεση στο ΚΚΕ; Με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να κρύψει την απαράδεκτη πολιτική που εφάρμοσε ως κυβέρνηση και στηρίζει ως αντιπολίτευση.

Όσον αφορά τα «συχαρίκια» τους θυμίζουμε μόνο ένα παράδειγμα, από δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη, αυτολεξεί: «Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στα μείζονα. Ποια είναι τα μείζονα; Ότι καλώς είμαστε στο ΝΑΤΟ. Καλώς έχουμε αυτήν την συμμαχία. Καλώς στηρίζουμε τον άξονα με το Ισραήλ. Καλώς κάνουμε αυτήν την πορεία που κάνουμε. Αυτά τα συμφωνούμε και οι τρεις. Άρα αυτή η ευρύτερη συναίνεση έχει επιτευχθεί».

Τα συχαρίκια και οι φιλοφρονήσεις αυτές δεν είναι το θέμα αν είναι δανεικές. Το θέμα είναι ότι έχουν πάψει προ πολλού να είναι αγύριστες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΓ1: Χτες αντιΚΚΕ βάρδια είχε ο Βρούτσης το πρωί και τα bots του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα. Σήμερα το πρωί είχε «νούμερο» ο -«πολύ κακό για το τίποτα» για την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης- πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος.

ΥΓ2: Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούνται πλέον. Πληροφορίες στην εικόνα που ακολουθεί…

 

Πηγή: 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ