Σχίνος Λουτρακίου: Στο ίδιο έργο θεατές…

315
Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά ο Σχίνος Λουτρακίου βρέθηκε ανοχύρωτος στα καιρικά φαινόμενα. Λόγω της καθυστέρησης των έργων στα καμένα, η περιοχή πλήττεται κάθε φορά που βρέχει, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι δρόμοι.

Αν και η κακοκαιρία «Εύα» τελικώς δεν ήταν καταστροφική για την Κορινθία, στο Σχίνο σπασμένα δέντρα κόβουν την κυκλοφορία στη μέση και οι κάτοικοι παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές κάθε φορά.

1 1/2 χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά στα Γεράνεια, οι υποσχέσεις και τα «θα» δεν τους γλιτώνουν από τα καιρικά φαινόμενα..

Τα αντιπλημμυρικά έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, με εξαίρεση δύο ημιτελείς γέφυρες, οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημίες κατά τη διάρκεια των περσινών βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος παραλίγο να τραυματισθεί σοβαρά ή ακόμα και θανάσιμα.

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι του Σχίνου στο loutrakiblog.gr μιλώντας για «εμπαιγμό» από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες… Όπως λένε σε λίγο οι κατασκευές με τα κορμοδέματα δε θα παρέχουν καμία προστασία, ενώ το αποτέλεσμα τελικώς θα είναι να γεμίσει ο Κορινθιακός με κορμούς δέντρων…

πηγή-.pna.gr