Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κορινθίας”Τρίτη 7 Απρίλη ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των υγειονομικών”

66

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κορινθίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας(ΟΕΝΓΕ) για μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία την Τρίτη 7 Απρίλη, θα προχωρήσει σε συμβολική κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου Κορίνθου στις 10:00 το πρωί.

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ που αντιμετωπίζει την Υγεία ως εμπόρευμα, αποδεικνύεται σήμερα με δραματικό τρόπο ότι είναι επικίνδυνη για το ύψιστο αγαθό της ζωής και της υγείας του λαού.

Με αίσθημα ευθύνης παίρνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνανθρώπων μας. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δοκιμασία με αλληλεγγύη, οργάνωση και διεκδίκηση.

Δεν μένουμε σιωπηλοί στα μεγάλα κενά, στις μεγάλες τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν στο χώρο της υγείας, στα νοσοκομεία, στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας.

 

Ενώνουμε τη φωνή μας, με τη φωνή των υγειονομικών και διεκδικούμε:

  • Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Πλήρη επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
  • Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Λουτρακίου-Περαχώρας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ