Τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού και καραμελωμένα πορτοκάλια

101

Αυτή η νόστιμη τάρτα που μοσχοβολάει πορτοκάλι ενθουσίαζει όποιον την δοκιμάσει, ιδιαίτερα αν τη σερβίρουμε μεκαραμελωμένα πορτοκάλια. Δεν είναι δύσκολο να το φτιάξετε. Κόψτε στη μέση 2 πορτοκάλια και 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ και μετά κόψτε τα κάθετα σε λεπτές φέτες. Βράστε τα για 5 λεπτά και στραγγίστε τα. Πετάξτε τα κουκούτσια, αν υπάρχουν. Βάλτε στην κατσαρόλα 500 γρ. ζάχαρη και 500 ml νερό, ρίξτε τα πορτοκάλια και βράστε τα μέχρι να πήξει το σιρόπι και να καραμελώσουν . Αφήστε τα να κρυώσουν για να γαρνίρετε την τάρτα.

Υλικά

Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ